PRODUK
MACA DEUI

Tujuan aslina JGo nyaéta pikeun nyiptakeun produk-produk cerdas anu ngurus sareng ngajagaan manusa. 

JGo - Smartwatch Nelepon Murah Best Seller 2020 ip67 Smart Watch Smart Watch
JGo - Smartwatch Nelepon Murah Best Seller 2020 ip67 Smart Watch Smart Watch
Saatos Smartwatch Calling Cheap Best Seller 2020 ip67 Smart Watch diluncurkeun, seuseueurna palanggan parantos masihan tanggapan anu positif, percanten yén jinis produk ieu nyumponan ekspektasi pikeun produk kualitas luhur.
JGo - 2022 pangukuran suhu awak Smartwatch panganyarna Uji ECG Detak Jantung spO2 pilihan multi basa jam tangan pinter Smart Watch
JGo - 2022 pangukuran suhu awak Smartwatch panganyarna Uji ECG Detak Jantung spO2 pilihan multi basa jam tangan pinter Smart Watch
Téknologi anu diterapkeun dimanfaatkeun pikeun mastikeun pangukuran suhu awak Smartwatch panganyarna 2022 Heart Rate ECG test spO2 pilihan multi basa kinerja jam tangan pinter stabil. Lingkup aplikasi na cukup lega pikeun nutupan widang (s) tina Smart Watches.
JGo - Tracker Kabugaran W35 44mm Waterproof Ip68 Smart Watch Iwo13 Strap Smartwatch W34 JGo-F3
JGo - Tracker Kabugaran W35 44mm Waterproof Ip68 Smart Watch Iwo13 Strap Smartwatch W34 JGo-F3
Kabugaran Tracker W35 44mm Waterproof Ip68 Smart Watch Iwo13 Detachable Strap Smartwatch W34 panalungtikan sarta pamekaran ngandelkeun taun pangalaman pasar jeung téhnologi panalungtikan ilmiah kuat. Jeung kaahlian jeung téhnologi urang ngaktifkeun solusi tukang ngaput keur unggal customer.
JGo - Ngagantian Grosir 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Tali Pikeun Samsung Galaxy Pikeun Samsung Watch
JGo - Ngagantian Grosir 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Tali Pikeun Samsung Galaxy Pikeun Samsung Watch
Ngagantian borongan 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Strap Pikeun panalungtikan sarta pamekaran Samsung Galaxy ngandelkeun taun pangalaman pasar jeung téhnologi panalungtikan ilmiah kuat. Jeung kaahlian jeung téhnologi kami ngaktifkeun solusi tukang ngaput keur unggal customer.

Kami tiasa nawiskeun logo merek, kotak kado, manual pangguna sareng jasa khusus APP. jasa custom béda jeung syarat MOQ béda. LOGO Anjeun bisa laser ukiran dina arloji pikeun urutan leutik.

1000 lembar. Pikeun gawé babarengan munggaran, pesenan leutik anjeun (100pcs sareng seueur deui) tiasa ditampi, tapi hargana bakal rada luhur dumasar kana kuantitas anjeun. Leres, Anjeun tiasa nyampur warna pikeun unggal modél sareng gaya anu béda.

UrangGrde Smartwatch, earphones jeung headphone, pinggel pinter jeung produk pinter séjén anu bisa dipercaya jeung dipercaya.

Pikeun produk anu aya di stock, urang tiasa ngintunkeunana dina 3 dinten saatos nampi pamayaran anjeun. Pikeun urutan custom, kuantitas dina 2000pcs, waktos produksi nyaeta 15-25 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi.

  • Pangalaman Urang

    Simkuring gaduh garis produksi lengkep urang sorangan nyadiakeun harga kalapa;

  • Hargaa Biaya

    Penting pisan pikeun kontraktor naon waé henteu ngaleuwihan anggaran sareng éta sababna urang nengetan pisan.

  • Waktu Urang

    Kapasitas produksi nyata anu kuat pikeun ngajamin waktos pangiriman gancang pikeun anjeun;

  • Jasa Kami

    Tim profésional kami tiasa masang sagala jinis alat dina gedong réngsé salaku bagian tina jasa pos-konstruksi.

  • 2009
    Ngadegkeun pausahaan
  • 30+
    tim R&D
  • 100+
    urutan leutik ditarima
Shenzhen Jiagou Téhnologi Co., Ltd.

Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd.(JGo pondokna) nyaéta parusahaan inovatif husus dina Android Smart Watch,jam tangan pinter grde, Kabugaran Tracker, Smart Gelang, Kids GPS Watch, Aktivitas Tracker, Olahraga Watch, Kabugaran Watch, Earphone jeung produk Kamanusaan sarta Studi Senior.

Urang boga R&Tim D leuwih ti 30 insinyur sarta désainer anu geus kalibet dina nonton jeung consuming widang éléktronika pikeun 5 nepi ka 10 taun. Tujuan aslina JGo nyaéta pikeun nyiptakeun produk-produk cerdas anu ngurus sareng ngajagaan manusa. Urang rék nyieun humanized jam tangan pinter grde/ kabugaran Tracker nu bakal sentient jeung miara tur difokuskeun pangalaman pamaké. JGo paduli pisan kana kaséhatan pangguna, sareng jam tangan pinter / pelacak kagiatan urang ngawas status kaséhatan anjeun sacara saksama, nganalisa data kaséhatan anjeun ogé ngingetkeun masalah poténsial. JGo bakal terus-terusan usaha pikeun nyayogikeun anjeun jam tangan monitor kaséhatan anu langkung pinter.Smart jaga anjeun salamina!


KASUS
MACA DEUI

Urang boga R&D tim nu lalajo jeung consuming widang éléktronika pikeun 5 nepi ka 10 taun.

Nyitak logo palanggan dina produk sareng bungkusan
Nyitak logo palanggan dina produk sareng bungkusan
Ieu mangrupikeun pasualan palanggan Perancis kami: Aranjeunna naroskeun kami pikeun nyitak logo na dina arloji sareng kotak bungkusan, teras palanggan ngirim file logo asli ka insinyur kami, anu nyitak logo dina arloji sareng kotak bungkusan sareng ngadamel conto, Kirimkeun gambar sareng pidéo tina sampel anu dihasilkeun ka palanggan pikeun konfirmasi, teras ngamimitian produksi masal saatos palanggan wareg.Ti logo custom ka kiriman, urang komunikasi dina Internét. Ayeuna palanggan Perancis ieu ngagaleuh 700,000 dolar AS ti kami unggal taun. Ngaran produk anu aranjeunna mésér nyaéta H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Adegan ngahasilkeun jam tangan pinter Waterproof kalayan fungsi denyut jantung, oksigén getih sareng tekanan darah
Adegan ngahasilkeun jam tangan pinter Waterproof kalayan fungsi denyut jantung, oksigén getih sareng tekanan darah
Ieu mangrupikeun prosés kami pikeun ngahasilkeun jam tangan pinter pikeun pasangan Spanyol kami: Taun 2019, pasangan ieu ngagaleuh 20 jam tangan kami pikeun dijual. Kusabab jam tangan pinter urang parantos kéngingkeun reputasi anu langkung saé ti para pembeli, bisnis mitra abdi janten langkung saé sareng langkung saé. Ayeuna aranjeunna bakal ngagaleuh 30000 sét jam tangan pinter ti kami unggal bulan,  sareng kami ogé masihan anjeunna hak agénsi éksklusif pikeun sababaraha modél dina basa Spanyol, pikeun ngahontal gawé babarengan jangka panjang sareng stabil.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami
Nami
E-mail
Eusina

Kirim panalungtikan anjeun