Produk
MACA DEUI

Maksa asli joo nyaéta pikeun nyiptakeun produk calakan anu miara sareng ngajagi manusa. 

Jo DF70 SOS Bar Baring Search White Dal Mopohe Telepon Mobile Mobile Mobile 4G Green Card Lengkah
Jo DF70 SOS Bar Baring Search White Dal Mopohe Telepon Mobile Mobile Mobile 4G Green Card Lengkah
Jung DF70 Sos H Bar Tuang alarm Anti anu utibatkeun Smart Telepon Mobile Antone Mobile Anetkeun 4G nonton kartu SIM Android.
Jo Amazon Holdon Hold 2021 DF55 Sor Vice Syp 4G GPS GPS Green Gambar Muloping Gratis Game SOS
Jo Amazon Holdon Hold 2021 DF55 Sor Vice Syp 4G GPS GPS Green Gambar Muloping Gratis Game SOS
Jo Amazon Holdon Pengagapan 2021 DF55 Mm Paca Sim 4G GPS 4G GPS Grad 3 Gerping Offing Ski Smartwwchch pikeun budak awéwé.
Jangjang Modél Nu Ageling Nonton 4g GPS GPS Goréng Skyproof Smartproof Smartwatch
Jangjang Modél Nu Ageling Nonton 4g GPS GPS Goréng Skyproof Smartproof Smartwatch
Jangjang Modél Nikah Budak Melch 4g GPS GPS Goréng Tonton Softwroof Smartwroof Smartwatch orok pikeun budak lalaki sareng awéwé.
Uperproof IP67 4G WiFi GPS Tombol Tombol SOS SPS Smart Barled sareng Telepon HD
Uperproof IP67 4G WiFi GPS Tombol Tombol SOS SPS Smart Barled sareng Telepon HD
Jo 2021 CinelingProof IP67 4G WiFi Track Tracking Backping SOS

Kami tiasa nawiskeun logo merek, kotak kado, manual manual sareng aplikasi adat. Béda jasa adat sareng syarat moq anu béda. Logo anjeun tiasa laser diangkut dina lalajo pikeun tatanan leutik.

1000PC. Pikeun gawé babarengan munggaran, pesenan leutik anjeun (100pcs sareng langkung) tiasa ditarima, tapi hargana bakal rada tinggi dumasar kana kuantitas anjeun. Leres, anjeun tiasa nyampur kutu pikeun tiap modél sareng gaya anu béda.

UrangGrde Smartwatch, Rembeot sareng headphone, gelembung pinter sareng produk pinterang sanés tiasa dipercaya sareng dipercaya.

Pikeun produk anu aya di saham, urang tiasa ngintunkeun dina 3 dinten saatos nampi pamayaran anjeun. Pikeun pesenan khusus, kuantitas dina taun 2000p3, waktos produksi umur 15-25 dinten saatos sadaya rangka dikonfirmasi.

  • Pangalaman urang

    Kami ngagaduhan garis produksi lengkep urang pikeun nyayogikeun harga kalapa;

  • Harga hargana

    Penting pikeun kontraktor naon henteu langkung ngalegaan anggaran sareng éta sababna urang mayar perhatian Utma.

  • Waktosna

    Kapasitas produksi nyata kuat pikeun ngajamin waktos pangiriman gancang pikeun anjeun;

  • Jasa urang

    Tim profésional kami tiasa pasang sagala rupa alat di gedong anu bérés sapertos bagian tina layanan pos-pangwangunan.

  • Taun 2009
    Ngadegna perusahaan
  • Ngirangan 30+
    Tim R & D
  • 100+
    pesenan leutik ditarima
Shenzhen migou téknologi co., ltd.

Shenzhen jiakou téknologi co., ltd. (Jo Belung) mangrupikeun perusahaan inovatif khusus dina AndroidGrde Smartwatch, Pelacak kabugayaan, gabel Smart, budak GPS APPS, tracker kagiatan, Lokat olahraga, kabeneran penerbangan, meuli sareng produk perawatan senior.

Kami ngagaduhan r&D Langkung Langkung ti 30 insinyur sareng desainer anu parantos aktipitas nonton sareng ngirangan kolom éléktronika salami 5 dugi ka 10 taun. Maksa asli joo nyaéta pikeun nyiptakeun produk calakan anu miara sareng ngajagi manusa. Kami hoyong nyiptakeun manusa Grde Smartwatch/ Kabugaran anu bakal cocog sareng menting sareng museurkeun kana pangalaman pangguna. JGo paduli kaséhatan pamaké 'pisan, sarta kami pinter nonton / aktivitas Tracker ngawas status kaséhatan Anjeun raket, nganalisis data kaséhatan Anjeun kitu oge sareng ngingetkeun masalah poténsial. JGo bakal nyieun usaha tetep nyadiakeun anjeun kalawan monitor kaséhatan smarter watches.Smart jaga anjeun salamina!


perkara
MACA DEUI

Simkuring boga Sunda&D tim nu lalajo na consuming widang éléktronika pikeun 5 nepi ka 10 taun.

Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
TAROS KAMI
Upami Anjeun gaduh leuwih patarosan, nulis keur urang
Nami
Telepon/WhatsApp
E-mail
Nami Perusahaan
Eusina