Gelang éta sakuduna dituju janten hiasan, tapi ieu sateuacan téknologi pinter muka panto. Ayeuna nyobian ngarékam séri data anu aya hubunganana sapertos pangaruh kabugaran pangguna, kualitas sare, pangaturan diet sareng kabiasaan, sareng tiasa nyingkronkeun data ieu kana alat terminal sélulér pangguna, anu tiasa dumasar kana sorangan."fungsi analisis" Méré bongbolongan relevan, maénkeun peran dina guiding hirup cageur ngaliwatan data. Bisa disebutkeun pedometer high-end. Éta ngagaduhan fungsi pedometer biasa pikeun ngitung léngkah umum sareng pangukuran jarak, kalori, pangukuran gajih, jsb. Éta ogé ngagaduhan fungsi khusus sapertos ngawaskeun bobo, waterproof high-end, transmisi data Bluetooth 4.0, panginget kacapean.

 

Salaku alat anu tiasa dianggo, gelang pinter sering katingali saé. Gaya desain gelang pinter ieu rada pikabitaeun pikeun pangguna anu biasa ngagem perhiasan. Gelang pinter leutik henteu ageung, sareng fungsina kawilang kuat. Pangwangunanna ngalibatkeun pangiriman paréntah data pinggel MCU pinter ka Bluetooth IC, Bluetooth ka protokol komunikasi data APP, APP kana palaksanaan logika debugging komunikasi internal telepon sélulér, Data APP kana rarancang algoritma database server awan sareng séri pangwangunan.

 

Candak sare salaku conto. Setel pinggel kana mode sare sateuacan bobo sareng singkronkeun sareng smartphone anjeun sacara real-time via Bluetooth Low Energy. Anjeun tiasa ningali inpormasi ngeunaan waktos sare, waktos hudang, sare jero / terang, kualitas bobo sadayana, jsb. Pikeun leungitna beurat jeung kabugaran jalma, pinggel pinter téh palatih pribadi jawab, nu bisa ngabejaan pamaké jalur latihan poean, kalori dibeuleum jeung asupan kalori; éta tiasa nyetél tujuan latihan, sapertos sabaraha léngkah anu kedah dilakukeun, sabaraha kalori anu kedah dibakar, jsb. jalma nu teu bisa persist. Gelang pinter ngagaduhan fungsi tahan cai kelas luhur, anjeun tiasa ngagem gelang pikeun ngojay di laut deet atanapi walungan, ngatasi kakurangan pedometer tradisional anu henteu tiasa ngalacak gerakan ngojay, sareng langkung seueur dianggo.


Gelang Smart Watch Saré Monitor Rojongan OEM / ODM Smart Watch Olahraga Wristband Q11
Gelang Smart Watch Saré Monitor Rojongan OEM / ODM Smart Watch Olahraga Wristband Q11.
GPS Smart Gelang IP68 Waterproof Heart Rate Tekanan Darah Kabugaran Tracker Kaséhatan Olahraga Watch B5
GPS Smart Gelang IP68 Waterproof Heart Rate Tekanan Darah Kabugaran Tracker Kaséhatan Olahraga Watch B5.
Suhu awak jam tangan pinter pinggel Warna Screen pigeulang band E98S
Suhu awak jam tangan pinter pinggel Warna Screen pigeulang band E98S.
Gelang Smart Kabugaran Tracker Tekanan Darah nelepon sora bluetooth wristband sareng earbuds nirkabel V08 pro
Pinter Gelang Kabugaran Tracker Tekanan Darah panggero sora bluetooth wristband kalawan earbuds nirkabel V08 pro.
Suhu awak Smart pinggel denyut jantung smart band kabugaran Tracker jam tangan pinter band wristband pinter V100S
Suhu awak Smart pinggel denyut jantung smart band kabugaran Tracker jam tangan pinter band wristband pinter V100S.
ECG PPG Heart Rate Monitor Smart pinggel monitor tekanan getih nonton pinter SPO2 Kabugaran Tracker V19
ECG PPG Heart Rate Monitor Smart pinggel monitor tekanan getih nonton pinter SPO2 Kabugaran Tracker V19.
Pantun Waterproof Olahraga Smart Gelang Heart Rate Monitor Awéwé Smartwatchs E78
Pantun Waterproof Olahraga Smart Gelang Heart Rate Monitor Awéwé Smartwatchs E78.

Kirim panalungtikan anjeun