Warta

2019 fase kahiji tina 126th China Canton Fair
Disponsoran ku Kamentrian Dagang Républik Rahayat Cina sareng Pamaréntah Rahayat Propinsi Guangdong, sareng dikelompokeun ku Pusat Perdagangan Luar Negeri Cina, Pameran Impor sareng Ékspor Cina (Canton Fair) dilaksanakeun di Cina ti 15 dugi ka 19 April. , 2019. Aula Pameran Pameran Komoditas Ékspor (Canton Fair Exhibition Hall) dilaksanakeun. The Expo narik 8241 exhibitors ti 35 nagara jeung wewengkon, netepkeun catetan anyar.Pameran taun ieu narik kira-kira 48.500 pembeli ti 139 nagara sareng daérah, kalayan pembeli utama ti China, Taiwan, Amérika Serikat, Jepang, Koréa Kidul, Australia, Inggris, India, Jérman sareng Thailand. Pikeun nyiptakeun langkung seueur kasempetan bisnis, konperénsi éta ngatur 100 grup pembeli ti 75 nagara sareng daérah. Jumlahna aya 9.575 wawakil pameseran ngadatangan pameran sareng ngagaleuh.1. Waktos: 15-19 April 20192. Lokasi: Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina (Komplek Pameran Kanton)parusahaan urang bakal ilubiung dina paméran unggal taun, sarta kami bakal mawa runtuyan spring urang pikeun némbongkeun ka konsumén urang.Aya jam tangan pinter Bluetooth, jam tangan pinter gps, jam tangan pinter nelepon, jam tangan pinter barudak sareng sajabana.Urang ogé patepung loba babaturan internasional dina paméran ieu, kaasup supermarket badag, pausahaan badag, retailers leutik, sarta sababaraha retailers B2C leutik.Kuring nyokot kasempetan ieu papanggih aranjeunna. lucu pisan. Simkuring yakin yén dina gawé babarengan hareup, parusahaan urang bakal nyadiakeun unggal customer kalawan layanan alus sarta nempatkeun kualitas produk munggaran, ku kituna pikeun ngahontal kaayaan win-win.

2021/04/11

Kirim panalungtikan anjeun