Ngaliwatan arloji pinter, pamaké bisa ngarekam latihan, sare jeung kaséhatan (denyut jantung, tekanan darah, oksigén getih, suhu awak, jsb) data sacara real waktu, nyingkronkeun data ieu sareng alat ios atawa Android, sarta pituduh peran hirup cageur ngaliwatan. datana.

Fungsi cacah léngkah

Ngagunakeun accelerometer gravitasi 3-sumbu pikeun ngadeteksi gerakan disababkeun ku ngembangkeun sarta kamajuan téhnologi wearable, dina mangsa nu bakal datang alat wearable bakal implanted nabrak keur ngitung jumlah hambalan, lajeng nurutkeun prinsip nu tangtu pikeun ngaleungitkeun count salah mun meunang Hasil ahir.

Ngawas denyut jantung

Anggo sénsor fotoéléktrik reflective pikeun ngumpulkeun sinyal fotoéléktrik pikeun ngawas sareng ngitung parobahan volume getih pulsa, teras ngitung parameter dasar anu ngagambarkeun denyut jantung manusa dumasar kana hubungan antara nyerep zat dina getih sareng konsentrasi.

Deteksi suhu awak

Anggo thermistor pikeun ngarobih parobahan suhu kana parobahan nilai résistansi, teras nganggo sirkuit ukur anu cocog pikeun ngarobih nilai résistansi kana tegangan, teras ngarobih nilai tegangan kana sinyal digital, teras ngalaksanakeun pamrosésan anu saluyu dina digital. sinyal pikeun meunangkeun nilai suhu.

Konsumsi énergi, ngawas sare

Sénsor ngawas jalma'gerakan s, denyut jantung jeung frékuénsi awak ku cara noel pigeulang, sarta Etang jeung nyaho status sare jeung konsumsi énergi subjek. Produk anu béda gaduh algoritma anu béda.

Fitur jaringan

Gelang pinter ogé ngagaduhan fungsi ngabagi jaringan sosial. Contona, pamaké bisa babagi kualitas sare, diet jeung status latihan, sarta rékaman mood ngaliwatan aplikasi mengikat. Pikeun manula, éta ogé pelindung. Ngaliwatan konektor GPS anu diwangun, éta tiasa ngabéjaan rumah sakit atanapi anggota kulawarga anu relevan ngeunaan kaayaan fisik sareng lokasi anu relevan iraha waé.


Musik Smartwatch Jeung Mémori Di jero Tws Connection Telepon nelepon Olahraga Digital samrt arloji H6
Musik Smartwatch Jeung Mémori Di jero Tws Connection Telepon nelepon Olahraga Digital samrt arloji H6
Kulit Babak Screen BP Smart Watches Lalaki pigeulang Smartwatch BT Telepon Musik Telepon arloji Usaha Smart Watch
Kulit Babak Screen BP Smart Watches Lalaki pigeulang Smartwatch BT Telepon Musik Telepon arloji Usaha Smart Watch
Popular Smartwatch E10 Tekanan Darah Monitor Detak Jantung Olahraga Watch Panginget Panginget IP68 Pantun Gelang OEM Smart Watch pikeun awéwé awéwé awéwé
Popular Smartwatch E10 Tekanan Darah Monitor Detak Jantung Olahraga Watch Panginget Panginget IP68 Pantun Gelang OEM Smart Watch pikeun awéwé awéwé awéwé
Smart Watch Lalaki IP68 Waterproof Full Touch Screen Silicone Strap Relogio SmartWatch pikeun Android IOS Sport Fitness Watches E3
Smart Watch Lalaki IP68 Waterproof Full Touch Screen Silicone Strap Relogio SmartWatch pikeun Android IOS Sport Fitness Watches E3
2021 arloji pinter panganyarna sareng layar Full HD touch smartwatch blue tooth calling smart watches
2021 arloji pinter panganyarna sareng layar Full HD touch smartwatch blue tooth calling smart watches.
IP68 Waterproof Colorful Full Toel Screen Olahraga Heart Rate Gerakan pangimeutan Smart Watch GT2
IP68 Waterproof Colorful Full Toel Screen Olahraga Heart Rate Gerakan pangimeutan Smart Watch GT2.
1.7 inci Slim Desain Smartwatch 24 Modeu Olahraga Dial Adat Real-time Monitor SpO2 Heart Rate Kabugaran Tracker Smart Watch Q18
1.7 inci Slim Desain Smartwatch 24 Modeu Olahraga Dial Adat Real-time Monitor SpO2 Heart Rate Kabugaran Tracker Smart Watch Q18
Kadatangan anyar E13 Gaya Usaha ios android jam tangan pinter kalayan denyut jantung tekanan getih Darah oksigén ngawaskeun GT2 pro
Kadatangan anyar E13 Gaya Usaha ios android jam tangan pinter kalayan denyut jantung tekanan getih Darah oksigén ngawaskeun GT2 pro
Panganyarna Olahraga Watch Babak Reloj Inteligente IP68 Kabugaran Lalaki Heart Rate Kaséhatan Monitor Adat LOGO Smart Watch E15
Panganyarna Olahraga Watch Babak Reloj Inteligente IP68 Kabugaran Lalaki Heart Rate Kaséhatan Monitor Adat LOGO Smart Watch E15
Gaya populér Bluetooth Smart Watch Heart Rate Tekanan Darah Kabugaran Tracker olahraga pinggel pinter GT1
Gaya populér Bluetooth Smart Watch Heart Rate Tekanan Darah Kabugaran Tracker olahraga pinggel pinter GT1.
Panginget Periode awéwé Babak Full Toel BT Musik Control Smart Watch IP68 Waterproof Watch R5
Panginget Periode awéwé Babak Full Toel BT Musik Control Smart Watch IP68 Waterproof Watch R5.
IPS Babak Screen Full Toel Android Watch Smart Saré Monitor Digital Smart Watch R3
IPS Babak Screen Full Toel Android Watch Smart Saré Monitor Digital Smart Watch R3.

Kirim panalungtikan anjeun