Kasus

Nyitak logo palanggan dina produk sareng bungkusan
Ieu mangrupikeun pasualan palanggan Perancis kami: Aranjeunna naroskeun kami pikeun nyitak logo na dina arloji sareng kotak bungkusan, teras palanggan ngirim file logo asli ka insinyur kami, anu nyitak logo dina arloji sareng kotak bungkusan sareng ngadamel conto, Kirimkeun gambar sareng pidéo tina sampel anu dihasilkeun ka palanggan pikeun konfirmasi, teras ngamimitian produksi masal saatos palanggan wareg.Ti logo custom ka kiriman, urang komunikasi dina Internét. Ayeuna palanggan Perancis ieu ngagaleuh 700,000 dolar AS ti kami unggal taun. Ngaran produk anu aranjeunna mésér nyaéta H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Adegan ngahasilkeun jam tangan pinter Waterproof kalayan fungsi denyut jantung, oksigén getih sareng tekanan darah
Ieu mangrupikeun prosés kami pikeun ngahasilkeun jam tangan pinter pikeun pasangan Spanyol kami: Taun 2019, pasangan ieu ngagaleuh 20 jam tangan kami pikeun dijual. Kusabab jam tangan pinter urang parantos kéngingkeun reputasi anu langkung saé ti para pembeli, bisnis mitra abdi janten langkung saé sareng langkung saé. Ayeuna aranjeunna bakal ngagaleuh 30000 sét jam tangan pinter ti kami unggal bulan,  sareng kami ogé masihan anjeunna hak agénsi éksklusif pikeun sababaraha modél dina basa Spanyol, pikeun ngahontal gawé babarengan jangka panjang sareng stabil.

Kirim panalungtikan anjeun