Tentang Kami

TENTANG KAMI
Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd.(JGo pondokna)

mangrupikeun perusahaan inovatif khusus dina Android Smart Watch, Fitness Tracker, Smart Bracelet, Kids GPS Watch, Activity Tracker, Sport Watch, Fitness Watch, Earphone sareng produk Perawatan Senior. Urang boga R&Tim D leuwih ti 30 insinyur sarta désainer anu geus kalibet dina nonton jeung consuming widang éléktronika pikeun 5 nepi ka 10 taun. Tujuan aslina JGo nyaéta pikeun nyiptakeun produk-produk cerdas anu ngurus sareng ngajagaan manusa. Kami hoyong nyiptakeun jam tangan pinter / tracker kabugaran anu dimanusiakeun anu bakal ati-ati sareng paduli sareng fokus kana pangalaman pangguna. JGo paduli pisan kana kaséhatan pangguna, sareng jam tangan pinter / pelacak kagiatan urang ngawas status kaséhatan anjeun sacara saksama, nganalisa data kaséhatan anjeun ogé ngingetkeun masalah poténsial. JGo bakal terus-terusan usaha pikeun nyayogikeun anjeun jam tangan monitor kaséhatan anu langkung pinter. Pintar jaga anjeun salamina!

Pidéo perusahaan

Tujuan aslina JGo nyaéta pikeun nyiptakeun produk-produk cerdas anu ngurus sareng ngajagaan manusa.

TAROS KAMI

JGo bakal terus-terusan usaha pikeun nyayogikeun anjeun jam tangan monitor kaséhatan anu langkung pinter. Pintar jaga anjeun salamina!

Nami Perusahaan:
Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd.
Nami:
Jerry Yu
Telepon:
+8617818566757
WhatsApp:
WeChat:
+8617818566757

ADDRESS

No 34, Zona Industri Dahe, Jalan Guanhu, Kacamatan Longhua, Shenzhen, Guangdong, Cina.

HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Nami
E-mail
Eusina

Kirim panalungtikan anjeun