Headsét kaulinan khusus Mi Air Tube Wireless Handfree power bank fungsi Waos Earphone Stereo Earbud Telepon Ceuli T19
Titik jual utama:1. Vérsi anyar ditingkatkeun, model dorongan béaya rendah2. Anyar ditingkatkeun tampilan digital dual + senter, euweuh kanaékan harga3. gudang handap + earphone HD LED tampilan digital dual4. Kalawan fungsi senter darurat, katerangan lampu kuat5.3000 mAh kapasitas badag, pikeun handphone
Amazon Hot TWS F9-5C Earphone Nirkabel Earbuds sareng 2000mah Power Bank Gaming Sport Touch Control Headset Airbuds X21 sareng Mic
Titik jual utama:Kapasitas ageung 1.8000 mAh sareng umur batre anu panjang2. Strong LED senter, nyaangan peuting anjeun3. LED anti sorotan layar tampilan digital, tampilan kakuatan akurat4. 360 ° pas jeung henteu aya rasa nyeri maké5. Aula-gaya lawang na booting
H1 Pro TWS Earphone Nirkabel Bluetooth Earphone Headset Kaulinan Stereo Bass Kalayan Pangurangan Bising Mic
Titik jual utama:1. Peta rencana kaulinan low-latency2. Metal tékstur earphone cecekelan3. Desain tombol waterproof Silicone4. Pribadi tampilan digital gudang handapspésifikasi produk:Vérsi Bluetooth: 5.1 (Actions 3015)Kapasitas batré headphone: 35 mAKapasitas batré kompartemen handap: 400 mAwaktos ngecas: ngeunaan 60 menitwaktos ngobrol: ngeunaan 4 jamwaktos maén: ngeunaan 4 jamWaktu sayaga: sakitar 20 dintenJumlah kali ngecas earphone: sakitar 8 kaliJarak Bluetooth: 10-15 méterMétode kontrol: kontrol tombolSpeaker: ¢10mm/32Ω pilem kompositNarima sensitipitas: -94dBMikropon: Mikropon Silikon 2718Klasifikasi warna: hideung, bodasHeadphone beurat: 10GNgecas bin beurat: 50GBeurat bungkusan sabuk tunggal: 130GUkuran headphone: 26.8*22*24.6mmUkuran bin handap: 69.3mm * 51.1*29.2mmUkuran kotak warna: 130 * 90 * 36mmJumlah per karton: 100pcs / kartonUkuran karton: 47.5*38.5*28.5CMBeurat bersih: 13,0 Kg / kotakbeurat kotor: 13,8 Kg / karton
2021 Anyar TWS Bluetooth 5.0 Headsét LED Tampilan Digital Nirkabel Dinamis Warna Layar Game di-ceuli Headsét
Titik jual utama:1. Bluetooth chip énergi low2. Bébas pindah modeu kaulinan low-latency3. Multi-fungsi tampilan dinamis jeung layar warna4. 18650 batré badag dina ngecas kompartemen jeung ngarojong fungsi bank kakuatan éksternal5. Sambungkeun Bluetooth telepon sacara instan saatos muka panutupna6.CNC profil aluminium anodizing, craftsmanship tinggi-tungtung
Desain panganyarna 4000mAh kotak carjer Low Latency Headphone kaulinan Headset bluetooths kembar tws earphone M18 Pro kalawan LED Display
Titik jual utama:1. modeu kaulinan profésional, latency ultra-low2.3D sora sabudeureun, pangalaman super tiis dahar hayam3. panggero Binaural, ngarojong switching master-budak4. réduksi noise calakan, HIFI kualitas sora tinggi-harti5.4000 mAh batré kapasitas badag, umur batre panjang6. Ieu conforms mun ergonomics jeung éstétika téhnologis, kompak tur lightweight, sampurna fits auricle nu
earphone nirkabel T10 touch earbuds kebisingan canceling earphone 2000mah kotak ngecas LED tampilan handsfree
Titik jual utama:1. Kompartemen ngecas + earphone tampilan batré LED tiis2. LOGO tampilan layar pribadi customizable3.4000 mAh kapasitas badag pikeun ngecas handphone4. Rojongan master-budak switching, paduli Ceuli kénca jeung katuhu5. Rojongan Tipe-c jeung panganteur Micro
TWS Qualcomm Qcc3040 True Stereo Earphone Vérsi 5.0 Environmental Noise Concellation (ENC) 5 jam damel
Titik jual utama:1. Qualcomm QCC3040 Bluetooth 5.0 chip2. Dual mikropon panggero réduksi noise3. Rojongan APTX kualitas sora lossless4. Rojongan Tipe-C muatan gancang5. IPX5 waterproof, Santika-buktina
Noise lingkungan ngabatalkeun tws 5.0 smart touch wireless blotooth earphone G009 sareng 4 mikropon
Titik jual utama:1. Qualcomm QCC3040 Bluetooth 5.0 chip2. Dual mikropon panggero réduksi noise3. Rojongan Tipe-C muatan gancang4. IPX5 waterproof, Santika-buktina
Pangalusna Anyar Kadatangan True Wireless Headphone Portabel V5.0 In-Ear Earbuds Sport TWS Earphone Harga Pabrik - JGo
JGo Best New Arrival True Wireless Headphone Portable V5.0 In-Ear Earbuds Olahraga TWS Earphone Factory Harga - JGo,4. Service Palanggan: panalungtikan anjeun bakal ngawaler dina 24 jam.Produkna éfisién pisan énergi - 80-90% énergina dirobih janten lampu tibatan panas. Ieu mangrupakeun investasi worthwhile sarta nawarkeun kauntungan gede pikeun pamaké.
Earphone nirkabel pangalusna ANC earbuds anggaran headset earplugs am fm Noise canceling headphone pikeun kaulinan sareng musik tws earbuds earphones
Titik jual utama:1. réduksi bising lingkungan ANC, réduksi bising panggero ENC2. Rojongan Tipe-C muatan gancang3. IPX5 waterproof, Santika-buktina4. Aula-gaya lawang na booting5. penampilan stylish tur basajan
Borongan T28 Hideung Waterproof IPX5 Sport Magnét BT Earbuds TWS Deep Bass Mobile Phone Earphone
Titik jual utama:1. Kompartemen ngecas + earphone HD LED tampilan digital2. Tilu-pin ngecas, deteksi kakuatan leuwih akurat3.10mm spiker diwangun-di liang relief tekanan pikeun ningkatkeun pidangan pangaruh bass4. Rojongan master-budak switching, paduli Ceuli utama jeung bantu5. Rojongan Type-c port muatan gancang6. High-harti panggero kasatiaan
G008 Earphone Nirkabel QCC3020 APTX USA chipset In-ear Ear bud IPX5 Waterproof Frekuensi Graphene Diafragma Headsét
Titik jual utama:1. Qualcomm QCC3020 Bluetooth 5.0 chip2. Rojongan APTX decoding audio, kualitas sora lossless3. Aula-gaya lawang na booting, sanajan muka tutup4. Rojongan Tipe-C muatan gancang5. Rojongan asisten sora Sirispésifikasi produk:Vérsi Bluetooth: 5.0 (Qualcomm 3020)Kapasitas batré headphone: 50 mAKapasitas batré kompartemen handap: 350 mAwaktos ngecas: ngeunaan 60 menitwaktos ngobrol: ngeunaan 5 jamMaén waktos: ngeunaan 6 jamJumlah kali ngecas earphone: sakitar 4 kaliJarak Bluetooth: 15-20 méterMétode kontrol: kontrol push-tombolSpeaker: 6MM frékuénsi pinuh graphene spiker diafragmaNarima sensitipitas: -42dBMikropon: Mikropon Silikon 2718Frékuénsi: 20-20KHzNilai impedansi ohm: 16Speaker dipeunteun kakuatan: 3mW.warna: hideungHeadphone beurat: 7.5gBeurat bungkusan sabuk tunggal: 120GUkuran headphone: 28*15.5*24mmUkuran bin handap: 69.2*38.8*30.6mmUkuran kotak warna: 130 * 90 * 40mmJumlah per karton: 100pcs / kartonUkuran karton: 47 * 39 * 29.5CMBeurat net: 12,0 Kg / kartonbeurat kotor: 12,3 Kg / karton

Kirim panalungtikan anjeun