Produk
Waca liyane

Niat asli Jgo yaiku nggawe produk cerdas sing ora peduli lan nglindhungi manungsa. 

Jgo DF70 SOS Anti-Ilang Alarm Jam Jaringan Smart SmartWatch Ponsel Telpon Watch 4G Smart Watch Android SIM Card
Jgo DF70 SOS Anti-Ilang Alarm Jam Jaringan Smart SmartWatch Ponsel Telpon Watch 4G Smart Watch Android SIM Card
Jgo DF770 SOS Anti-Ilang Alarm Jam Rincian Smart Smart Smartwatch Ponsel Telpon Watch kanggo kertu SPart Watch Android.
Jgo Amazon Top Seller 2021 DF55 Smart Watch SIM 4G GPS Smart Watch kanggo Kamera Panggilan Kamera WiFi SOS
Jgo Amazon Top Seller 2021 DF55 Smart Watch SIM 4G GPS Smart Watch kanggo Kamera Panggilan Kamera WiFi SOS
Jgo Amazon Top Seller 2021 DF55 DF55 Tampilan Smart Watch SIM 4G GPS Smart Watch kanggo Kamera nelpon kamera WiFi SOS Smartwatch kanggo bocah-bocah wadon.
Model paling anyar Jgo Anak Watch kanggo bocah-bocah GPS Smart Watch Video Smart Watch kanggo telpon Waterproof SOS SmartWatch Baby Watch kanggo bocah lanang lan wadon
Model paling anyar Jgo Anak Watch kanggo bocah-bocah GPS Smart Watch Video Smart Watch kanggo telpon Waterproof SOS SmartWatch Baby Watch kanggo bocah lanang lan wadon
Model paling anyar Jgo Watch bocah-bocah GPS Smart Watch kanggo Telpon Waterproof SOS SmartWatch Baby Watch kanggo bocah lanang lan wadon.
Ipmroof Ip6proofi Ip687 4G Button Smart SOS BUTTONS Watch kanthi Telpon HD Video
Ipmroof Ip6proofi Ip687 4G Button Smart SOS BUTTONS Watch kanthi Telpon HD Video
Jgo 2021 anti banyu Ip607 4G Button Smart Cellance SOS Button Watch kanthi Telpon HD Video.

Kita bisa nawakake logo merek, kothak hadiah, manual pangguna lan layanan adat app. Beda layanan adat karo syarat Moq sing beda. Logo sampeyan bisa dadi laser ngukir ing jam tangan kanggo pesenan cilik.

1000pcs. Kanggo kerjasama pertama, pesenan cilik sampeyan (100PC lan liya-liyane) bisa ditampa, nanging rega bakal dadi sethithik adhedhasar jumlahe. Ya, sampeyan bisa nyampur warna kanggo saben model lan gaya sing beda.

KitaGrde smartwatch, earphone lan headphone, gelang cerdas lan produk cerdas liyane bisa dipercaya lan dipercaya.

Kanggo produk sing ana ing saham, kita bisa dikirim sajrone 3 dina sawise nampa pembayaran. Kanggo urutan khusus, jumlahe ing taun 20pcs, wektu produksi yaiku 15-25 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi.

  • Pengalaman kita

    Kita duwe garis produksi lengkap dhewe kanggo nyedhiyakake rega kompetitif;

  • Rega biaya

    Sampeyan penting kanggo kontraktor apa wae sing ora ngluwihi anggaran lan mulane kita mbayar.

  • Wektu Kita

    Kapasitas produksi nyata kanggo njamin wektu pangiriman kanthi cepet kanggo sampeyan;

  • Layanan Kita

    Tim profesional kita bisa nginstal kabeh jinis peralatan ing bangunan rampung minangka bagean saka layanan konstruksi.

  • 2009
    Panyiapan perusahaan
  • 30+
    Tim R & D
  • 100+
    Pesenan cilik bisa ditampa
Shenzhen Jiagou Technology Co, Ltd

Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd. (JGo ing short) iku sawijining perusahaan inovatif specialized ing Android Smart Watch,grde smartwatch, Fitness Tracker, Smart Gelang, Kids GPS Watch, Kegiatan Tracker, Sport Watch, Fitness Watch, Earphone lan Care Senior produk.

We duwe R&tim D luwih saka 30 engineers lan perancang sing wis melu ing lapangan watch lan akeh elektronik 5 kanggo 10 taun. niat asli JGo iku kanggo nggawe produk cerdas kang Care lan nglindhungi manungsa. Kita arep kanggo nggawe humanized grde smartwatch/ Fitness tracker kang bakal sentient lan ngrawat lan fokus ing pengalaman kedhaftar '. JGo peduli kesehatan kedhaftar 'banget akeh, lan kita pinter watch / kegiatan tracker ngawasi status kesehatan rapet, njelasno data kesehatan uga ngelekake masalah potensial. JGo bakal nggawe efforts pancet kanggo nyedhiyani sampeyan karo monitor kesehatan pinter watches.Smart Care Paduka ing selaminipun!


We duwe R&D tim watch lan akeh electronics lapangan 5 kanggo 10 taun.

Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
Protein’s largest business.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie.
Hubungi kita
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten