PRODUK
Waca liyane

Tujuan asli JGo yaiku nggawe produk cerdas sing ngrawat lan nglindhungi manungsa. 

JGo - FITUP V19 Gelang Cerdas Oksigen Darah CE ROHS, ECG Smart Fitness Tracker HRV monitor ECG Smart Gelang Kanggo Olahraga V19
JGo - FITUP V19 Gelang Cerdas Oksigen Darah CE ROHS, ECG Smart Fitness Tracker HRV monitor ECG Smart Gelang Kanggo Olahraga V19
JGo bisa ngirim FITUP V19 Blood Oxygen Smart Bracelet CE ROHS, ECG Smart Fitness Tracker HRV monitor ECG Smart Bracelet For Sport kualitas paling apik kanthi rega murah. Kita mesthi njamin yen para panuku entuk apa sing dibutuhake.
JGo - JGo Smart Watch Q21 android Tekanan Darah Spo2 IP67 Waterproof Smart Watch gelang Olahraga Smart watch Smart Watch
JGo - JGo Smart Watch Q21 android Tekanan Darah Spo2 IP67 Waterproof Smart Watch gelang Olahraga Smart watch Smart Watch
Sanalika JGo Smart Watch Q21 android Tekanan Darah Spo2 IP67 Waterproof Smart Watch gelang Sport Smart watch iki dibukak ing pasar, iku nampa umpan balik positif saka akeh pelanggan, sing ngandika sing jinis iki produk bisa èfèktif ngatasi kabutuhan. digunakake digunakake ing Smart Watches.
JGo - Grosir Pengganti 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Strap Kanggo Samsung Galaxy Kanggo Samsung Watch
JGo - Grosir Pengganti 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Strap Kanggo Samsung Galaxy Kanggo Samsung Watch
Pengganti Grosir 20mm 22mm Silicone Wristband Smart Watch Band Strap Kanggo riset lan pangembangan Samsung Galaxy gumantung ing taun pengalaman pasar lan teknologi riset ilmiah sing kuwat. Lan keahlian lan teknologi kita mbisakake solusi sing digawe khusus kanggo saben pelanggan.
JGo - High Quality Cepet Instal Panggantos Silicone Watch Bands Kanggo Samsung Android Active 2 Kanggo Samsung Watch
JGo - High Quality Cepet Instal Panggantos Silicone Watch Bands Kanggo Samsung Android Active 2 Kanggo Samsung Watch
Pita Jam Tangan Silikon Ganti Kualitas Tinggi kanthi Cepet Kanggo Samsung Android Active 2 wis lulus tes kualitas ketat institusi berwibawa nasional, kinerja sing bisa dipercaya, kualitas stabil, jaminan kualitas, lan nikmati reputasi sing apik ing industri. Mula, bisa digunakake kanthi akeh kanggo Smart Watch Band & Aksesoris.

Kita bisa nawakake logo merek, kothak hadiah, manual pangguna lan layanan khusus APP. Layanan khusus sing beda karo syarat MOQ sing beda. LOGO sampeyan bisa diukir laser ing jam tangan kanggo pesenan cilik.

1000 pcs. Kanggo kerjasama pisanan, pesenan cilik sampeyan (100pcs lan luwih) bisa ditampa, nanging rega bakal rada dhuwur adhedhasar jumlah sampeyan. Ya, Sampeyan bisa nyampur warna kanggo saben model lan gaya sing beda.

kitaSmartwatch Grde Kab, kuping lan headphone, gelang pinter lan produk pinter liyane dipercaya lan bisa dipercaya.

Kanggo produk sing ana ing saham, kita bisa ngirim ing 3 dina sawise nampa pembayaran. Kanggo pesenan khusus, jumlah ing 2000pcs, wektu produksi 15-25 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi.

  • Pengalaman Kita

    Kita duwe garis produksi lengkap dhewe kanggo nyedhiyakake rega sing kompetitif;

  • Biaya regane

    Penting kanggo kontraktor apa wae supaya ora ngluwihi anggaran lan mulane kita menehi perhatian banget.

  • Wektu Kita

    Kapasitas produksi nyata sing kuat kanggo njamin wektu pangiriman sing cepet kanggo sampeyan;

  • Layanan Kita

    Tim profesional kita bisa nginstal kabeh jinis peralatan ing bangunan sing wis rampung minangka bagean saka layanan pasca konstruksi.

  • 2009
    Panyiapan perusahaan
  • 30+
    tim R&D
  • 100+
    pesenan cilik ditrima
Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd.

Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd. (singkatane JGo) minangka perusahaan inovatif khusus ing Android Smart Watch,jam tangan pinter grde, Tracker Fitness, Gelang Smart, Watch GPS Kids, Tracker Aktivitas, Watch Olahraga, Watch Fitness, Earphone lan produk Care Senior.

Kita duwe R&D tim luwih saka 30 engineers lan desainer sing wis melu ing watch lan akeh electronics lapangan kanggo 5 kanggo 10 taun. Tujuan asli JGo yaiku nggawe produk cerdas sing ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe manungsa jam tangan pinter grde/ fitness tracker kang bakal sentient lan ngrawat lan fokus ing pengalaman kedhaftar. JGo perduli banget marang kesehatan pangguna, lan jam tangan cerdas / tracker kegiatan ngawasi status kesehatan sampeyan kanthi rapet, nganalisa data kesehatan lan ngelingake masalah potensial. JGo bakal nggawe pancet efforts kanggo nyedhiyani sampeyan karo monitor kesehatan pinter watches.Smart care ing salawas-lawase!


KASUS
Waca liyane

Kita duwe R&D tim ing lapangan watch lan nggunakake elektronik kanggo 5 kanggo 10 taun.

Cetak logo pelanggan ing produk lan kemasan
Cetak logo pelanggan ing produk lan kemasan
Iki minangka kasus pelanggan Prancis: Dheweke njaluk supaya kita nyithak logo ing jam tangan lan kothak kemasan, banjur pelanggan ngirim file logo asli menyang insinyur kita, sing nyithak logo kasebut ing jam tangan lan kothak kemasan lan nggawe conto , Kirimi gambar lan video saka conto sing diprodhuksi menyang customer kanggo konfirmasi, lan banjur miwiti produksi massal sawise customer wareg.Saka logo khusus kanggo kiriman, kita komunikasi ing Internet. Saiki pelanggan Prancis iki tuku 700.000 dolar AS saka kita saben taun. Jeneng produk sing dituku yaiku H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Adegan ngasilake jam tangan cerdas Waterproof kanthi fungsi detak jantung, oksigen getih lan tekanan getih
Adegan ngasilake jam tangan cerdas Waterproof kanthi fungsi detak jantung, oksigen getih lan tekanan getih
Iki kabeh proses produksi jam tangan pinter kanggo mitra Spanyol: Ing taun 2019, mitra iki tuku 20 jam tangan kanggo adol. Wiwit jam tangan pinter kita entuk reputasi sing luwih apik saka para panuku, bisnis mitra saya saya tambah apik. Saiki dheweke bakal tuku 30000 jam tangan pinter saka kita saben wulan, lan kita uga menehi hak agensi eksklusif saka sawetara model ing basa Spanyol, supaya bisa entuk kerjasama sing luwih dawa lan stabil.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
Jeneng
E-mail
Konten

Kirimake priksaan sampeyan