Smartwatches GPS ogé katelah arloji positioning jeung arloji anti leungit, Ieu mangrupa produk éléktronik sanggup positioning satelit, pungsi nelepon jeung fungsi séjén.

Arloji posisi GPS mangrupikeun parobihan téknologi anu sanés pikeun jalma's hirup. Salami anjeun mawa arloji ieu, teu paduli dimana anjeun aya di dunya, anjeun tiasa sacara akurat milarian lokasina. Janten kumaha arloji posisi GPS ngalakukeun ieu? Kalayan patarosan ieu dina pikiran, panulis narékahan pikeun ngajelaskeun sacara jelas prinsip-prinsip sareng ciri-ciri GPS posisi telepon sélulér sareng jam tangan.

GPS tracking satelit sarta arloji positioning dilengkepan alat husus pikeun tetep di kabaran ku satelit dina spasi. Satelit tiasa ngirimkeun inpormasi ieu ka arloji éléktronik iraha waé, ku kituna anjeun tiasa ngalaman pungsi navigasi tepat satelit henteu paduli anjeun aya di tungtung dunya. Kiwari, kasalametan pribadi barudak geus jadi perhatian pikeun kolot, sarta geus jadi kahayang loba kolot tercinta uninga barudak maranéhanana.'s lokasi jeung tren iraha wae jeung di mana waé."Telepon sélulér jam tangan éléktronik ieu nganggo pungsi posisi ganda tina posisi satelit GPS sareng posisi jaringan nirkabel GPRS. Di wewengkon kalawan sinyal satelit GPS goréng, salami aya sinyal jaringan mobile stabil, urang ogé bisa akurat nangkep lokasi geografis anak. Nurutkeun ahli teknis ti Junruifang, desain handphone jadi gaya arloji lain ngan novel dina penampilan, merenah dibawa, sarta teu gampang leungit. Anjeun tiasa mariksa lokasi iraha waé ngaliwatan sababaraha bentuk sapertos pesen téks, aksés Internét sélulér, aksés Internét komputer, sareng sajabana, anu ogé ngajagi kasalametan kelompok anu rentan sapertos manula sareng murangkalih.

Salaku tambahan, dina kaayaan khusus, kolot ogé tiasa milih daérah naon waé salaku rentang alarm. Salami anak asup atanapi kaluar tina rentang kalayan jam éléktronik sareng telepon sélulér, kolotna tiasa nampi pesen téks panginget. Leuwih ti éta, éta boga SOS panggero hiji-konci pikeun fungsi pitulung. Sakali anak ngarasa dina kaayaan kritis, manéhna mencét kenop, sanajan manéhna teu nyarita, telepon sélulér bakal otomatis dipencét indungna.'s telepon. Sagala hal anu lumangsung di sabudeureun anak bisa kadéngé ku indungna dina tungtung séjén telepon. Janten jelas téh hususna penting pikeun kolot anu salawasna paduli kasalametan barudak maranéhanana.

Pondokna, mecenghulna GPS positioning handphone jeung arloji geus sadar kolotna' miara barudak sakuliah waktu jeung spasi, jeung barudak's perawatan taliti pikeun manula. Sakali diluncurkeun, jam tangan telepon sélulér GPS parantos dikenal ku pasar. Henteu ngan ukur aranjeunna tiasa mendakan murangkalih sareng manula, aranjeunna ogé tiasa dianggo dina perjalanan, nyetir sareng lapangan panalungtikan. Éta mangrupikeun produk anu saé sareng praktis.


GPS Smartwatch BT Call IP67 Waterproof Tekanan Darah Denyut Jantung Gelang Kompas Jam Tangan Lalaki Watch M6
GPS Smartwatch BT Telepon IP67 Waterproof Tekanan Darah Heart Rate pinggel Kompas Wristwatches Lalaki Watch M6.
Arloji Smart Lalaki Ngadukung Kartu SIM sareng GPS Olahraga Luar Ruangan Smart Watch sareng Heart Rate Monitoring Smartwatch M1S
Arloji Smart Lalaki Ngadukung Kartu SIM sareng GPS Olahraga Luar Ruangan Smart Watch sareng Heart Rate Monitoring Smartwatch M1S.
Anyar Olahraga borongan Tracker kalawan GPS Multi-olahraga mode kontrol musik bewara na IP68 waterproof Smart Watch M3
Anyar Olahraga borongan Tracker kalawan GPS Multi-olahraga mode kontrol musik bewara na IP68 waterproof Smart Watch M3.
Smartwatch denyut jantung tekanan getih kartu sim telepon telepon touch layar pinuh buleud smart watch GPS M5S
Smartwatch denyut jantung tekanan getih kartu sim telepon telepon touch layar pinuh buleud smart watch GPS M5S.
Smart Watch Android Watch Mobile Phone Intelligent Wrist Watch Jeung Heart Rate Monitor Smartwatch M1
Smart Watch Android Watch Mobile Phone Intelligent Wrist Watch Jeung Heart Rate Monitor Smartwatch M1.
Cina Produsén Olahraga GPS Smart Watch Jeung Heart Rate Monitor Tekanan Darah Gps Olahraga SmartWatches M5
Cina Produsén Olahraga GPS Smart Watch Jeung Heart Rate Monitor Tekanan Darah Gps Olahraga SmartWatches M5.
Gps Smart Watch Waterproof Ip67 BT Lalaki Smartwatches Denyut Jantung Gps SmartWatch M4
Gps Smart Watch Waterproof Ip67 BT Lalaki Smartwatches Heart Rate GPS SmartWatch M4.
Borongan Lalaki Babak Toel Screen Waterproof Olahraga Smart Watch Relojes Inteligentes GPS lalajo M7
Borongan Lalaki Babak Toel Screen Waterproof Olahraga Smart Watch Relojes Inteligentes GPS lalajo M7.

Kirim panalungtikan anjeun