Palayanan

Urang boga R&Tim D leuwih ti 30 insinyur sarta désainer anu geus kalibet dina nonton jeung consuming widang éléktronika pikeun 5 nepi ka 10 taun. 

JGo'Niat aslina nyaéta nyiptakeun produk calakan anu miara sareng ngajagaan manusa. Kami hoyong nyiptakeun jam tangan pinter / tracker kabugaran anu dimanusiakeun anu bakal ati-ati sareng paduli sareng fokus kana pangguna' pangalaman. JGo paduli pamaké' kasehatan pisan, sareng jam tangan pinter/aktivitas tracker kami ngawas status kaséhatan anjeun sacara saksama, nganalisis data kaséhatan anjeun ogé ngingetkeun masalah poténsial. JGo bakal terus-terusan usaha pikeun nyayogikeun anjeun jam tangan monitor kaséhatan anu langkung pinter. Pintar jaga anjeun salamina!

Kami tiasa nawiskeun logo merek, kotak kado, manual pangguna sareng jasa khusus APP. jasa custom béda jeung syarat MOQ béda. 

LOGO Anjeun bisa laser ukiran dina arloji pikeun urutan leutik.

1000 lembar. Pikeun gawé babarengan munggaran, pesenan leutik anjeun (100pcs sareng seueur deui) tiasa ditampi, tapi hargana bakal rada luhur dumasar kana kuantitas anjeun.

Leres, Anjeun tiasa nyampur warna pikeun unggal modél sareng gaya anu béda.

Pikeun produk anu aya di stock, urang tiasa ngintunkeunana dina 3 dinten saatos nampi pamayaran anjeun. Pikeun urutan custom, kuantitas dina 2000pcs, waktos produksi nyaeta 15-25 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi.


Naha milih JGO?

JGo bakal terus-terusan usaha pikeun nyayogikeun anjeun jam tangan monitor kaséhatan anu langkung pinter. Pintar jaga anjeun salamina!

TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami
Nami
E-mail
Eusina

Kirim panalungtikan anjeun