Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.
Bahasa

Jo Cont New Yoide Menite Nelepon Erice Earn Menara Barudak 4G:

Jo Custom Video New Yeed Cone Nelepon Barudak Line 4G Smart 4G
Spésifikasi
Fungsi push utama: 4G  Netkom, HD Poto, Sistem Cocog Android
Fungsi panggero: Telepon Sora, Telepon Telepon (App)
Tampilan jam:Tampilan jam digital
ngobrol: Paguneman anu nyata
tapak suku:Sejarah Lacak Playback
Potret:Lalajo tiasa nyandak poto sacara mandiri
Poto jauh nyandak:Aplikasi tiasa ngontrol jaga pikeun nyandak poto
Daérah Aman: Peringatan calakan pager éléktronik
SOS pikeun pitulung: Hiji sentuhan SOS nelepon pikeun pitulung,
    Tilu nomer kulawarga SOS
Ngasuhan sora:Jauhkeun saimbang sauran deui
Kelas Jadwal Kelas:Nyetél kursus saminggu
Waktu teu kaganggu:Punten entong ngaganggu kuring nalika diajar!
Firewall Héjo:Saringan nomer sareng inpormasi anu teu biasa
Panginget SMS:Panginget batré rendah, panginget SOS
Buku telepon: Dukungan
RutottdorNyegah mareuman jahat
Penghargaan Asih:Orok hébat. Pasihan anjeunna lima béntang
Milarian jam tangan:Lokasi Loka Smart iraha waé, di mana waé
Pace nyandak:Dukungan
Tingali jam téras:Tilu sét jam nonton jam alarm
Scan Code QR nganggo fungsi Scan Scan Browser, sistem aplikasi IOS Work "Setracker2" Unduh
Syarat Sistem: Cocog sareng iso atanapi Android
platform hardware:9820E
Kombongan ingetan4GB + 512MB
Lokasiqu Lbs + gps + wifi sababaraha lokasi
Band AntennaGSM: 900/1800

Tdcdma; B34 / B39

Wcdma: b1

TDD-Lte: B38 B39 B40 B41 

FDD-LTE: B1 B2 B3 B5 B7 B8
Resolusi layar240 * 240
Ukuran layar 1.4 inci
Layar cabakJeung
Kapasitas batré680mrah
Waktu sayaga70 jam (data tés laboratorium)
Jam kerja48hurs
Kancing fisik1 (kakuatan dina / Sos / bumi)
Potret Dukungan, 30W
Kartu SIMKartu SIM
Tanduk916
basanaPilihan multinasional
motorMeunang opsional
Panganteur pangirimanatraksi micro / magnét
Kelas waterproofIp67

Telepon:
+8617818566757
Telepon:
Jerry Yu
WhatsApp:
WeChat:
+8617818566757
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Polski Polski Nederlands Nederlands اردو اردو Українська Українська 日本語 日本語 Deutsch Deutsch Português Português русский русский العربية العربية français français Español Español हिन्दी हिन्दी Română Română मराठी मराठी Монгол Монгол Bahasa Melayu Bahasa Melayu Қазақ Тілі Қазақ Тілі Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი հայերեն հայերեն Hrvatski Hrvatski Македонски Македонски עִברִית עִברִית Gaeilgenah Gaeilgenah Suomi Suomi Sundanese Sundanese bahasa Indonesia bahasa Indonesia ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa Zulu Zulu dansk dansk Català Català বাংলা বাংলা български български čeština čeština Latin Latin lietuvių lietuvių Ελληνικά Ελληνικά 한국어 한국어 italiano italiano Slovenčina Slovenčina Türkçe Türkçe svenska svenska Magyar Magyar Shqip Shqip
Basa ayeuna:Sundanese