Shërbimi

Ne kemi një R&Ekipi D prej më shumë se 30 inxhinierësh dhe dizajnerësh, të cilët janë angazhuar në fushën e orëve dhe konsumit të elektronikës për 5 deri në 10 vjet. 

JGo'Synimi origjinal i tij është të krijojë produkte inteligjente që kujdesen dhe mbrojnë njeriun. Ne duam të krijojmë orë inteligjente të humanizuar/gjurmues fitnesi, i cili do të jetë i ndjeshëm dhe i kujdesshëm dhe do të fokusohet tek përdoruesit' përvojë. JGo kujdeset për përdoruesit' shëndeti shumë dhe gjurmuesi ynë inteligjent i orës/aktivitetit monitoron nga afër gjendjen tuaj shëndetësore, analizon të dhënat tuaja shëndetësore si dhe paralajmëron problemet e mundshme. JGo do të bëjë përpjekje të vazhdueshme për t'ju ofruar ora më të zgjuara të monitorimit të shëndetit. Kujdesi inteligjent për ju përgjithmonë!

Ne mund të ofrojmë logon e markës, kutinë e dhuratave, manualin e përdoruesit dhe shërbime me porosi të APP-së. Shërbime të ndryshme me porosi me kërkesa të ndryshme MOQ. 

LOGO-ja juaj mund të gdhendet me lazer në orë për një porosi të vogël.

1000 copë. Për bashkëpunimin e parë, porosia juaj e vogël (100 copë dhe më shumë) është e pranueshme, por çmimi do të jetë pak i lartë në bazë të sasisë suaj.

Po, ju mund të përzieni ngjyrat për çdo model dhe stile të ndryshme.

Për produktet që janë në magazinë, ne mund t'i dërgojmë brenda 3 ditëve pas marrjes së pagesës tuaj. Për porosi me porosi, sasi brenda 2000 copë, koha e prodhimit është 15-25 ditë pasi të gjitha detajet janë konfirmuar.


Pse të zgjidhni JGO?

JGo do të bëjë përpjekje të vazhdueshme për t'ju ofruar ora më të zgjuara të monitorimit të shëndetit. Kujdesi inteligjent për ju përgjithmonë!

NA KONTAKTONI
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
Emër
E-mail
Përmbajtje
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj