JGo - IP67 i lartë i papërshkueshëm nga uji, zbulimi i rënies së rrahjeve të zemrës sos alert GPS 4g orë inteligjente për të moshuarit F28S
Produkti ynë i orëve inteligjente është bërë nga lëndë të para të shumta që janë kimikisht të qëndrueshme dhe fizikisht të shkëlqyera. Si një lloj i orës inteligjente për të moshuarit, unik dhe i rëndësishëm IP67 i papërshkueshëm nga uji i lartë, sos alert GPS 4g, ai ka një shumëllojshmëri përdorimesh në shumë fusha.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj