JGo - orë inteligjente me kartë SIM opsionale, gjurmim i saktë sportiv me monitor dinamik të rrahjeve të zemrës GPS M3 të integruar
Duke folur me krenari, ne përdorim teknologjitë e përmirësuara për të prodhuar 智能手表,蓝牙耳机,无线充电器,汽摩配. Në fushën(et) e orëve inteligjente, përdoret gjerësisht dhe pranohet shumë.
JGo - Kartë Sim me qëndrim të gjatë Ip68 Superior Ip68 i papërshkueshëm nga uji i integruar Gps Smartwatch Superior M3
Karta Sim me qëndrim të gjatë Ip68 Superior i papërshkueshëm nga uji Ip68 Ora inteligjente e integruar Gps Superior e papërshkueshme nga uji përmban një kombinim të risive novator. Për më tepër, inxhinierët tanë profesionistë dhe me përvojë mund të krijojnë zgjidhje të personalizuara për të ndihmuar në hartimin e saj.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj