JGo - Ritmi i zemrës i papërshkueshëm nga uji Unisex Sports Dixhital i Presionit të Gjakut Shitje me shumicë Smart Sport Orë Gps M6
Ritmi i zemrës i papërshkueshëm nga uji Unisex Sports Digital Blood Presioni Ora Gps me shumicë e zgjuar sportive ka rëndësinë e të bërit një hap përpara dhe injekton një shtysë të re në zhvillimin e industrisë. Për më tepër, ajo është projektuar në përputhje me standardin kombëtar.
JGo - Monitori inteligjent i rrahjeve të zemrës GPS i rilojshëm GPS, ora inteligjente mashkullore, gps alimetro M6
Duke përvetësuar lëndët e para standarde, GPS-i e përdor monitorin inteligjent të rrahjeve të zemrës GPS, relogio orën inteligjente mashkullore gps alimetro ka performancën siç e presim. E përpunuar nga teknologjitë e importuara, 智能手表,蓝牙耳机,无线充电器,汽摩配 është 100% e garantuar nga cilësia dhe e shkëlqyer në stabilitet. Ka kaq shumë përparësi. Konsumatorët do të përfitojnë shumë prej tij.
JGo - 2021 GPS Orë inteligjente për burra BT thirrje busull 360 mAh Barometër Gjeomagnetik i jashtëm, orë inteligjente sportive M6
Teknologjitë e nivelit të lartë përdoren për ta bërë procesin e prodhimit të orëve inteligjente sportive në natyrë 2021 për burrat BT që të thërrasin barometrin busull 360 mAh me busull 360 mAh. Është gjetur të jetë shumë i dobishëm në fushën(et) e orëve inteligjente.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj