JGo - Ekran me prekje i rrumbullakët me shumicë android i papërshkueshëm nga uji BT Orë inteligjente sportive GPS M5
Pasi u lançua GPS me ekran me prekje të rrumbullakët Android, i papërshkueshëm nga uji, BT Outdoor Sports Smart Watch, ne morëm reagime të mira dhe klientët tanë besuan se ky lloj produkti mund të plotësonte nevojat e tyre. Për më tepër, ai është projektuar bazuar në kërkesat e klientit.
JGo - Orë e re inteligjente Gps, e integruar e papërshkueshme nga uji, Compass Men Multi Motion Sport Smart Gps M5
Pasi u lançua ora e re inteligjente GPS, e integruar me integruar Gps Compass Men Multi Motion Sport, ne morëm reagime të mira dhe klientët tanë besuan se ky lloj produkti mund të plotësonte nevojat e tyre. Përveç kësaj, supozohet të kujdeset për të gjitha llojet e klientëve në të gjithë tregun.
JGo - 2021 e re AMOLED 3G duke telefonuar Orë sportive Android 1,3 GHz MTK CPU Gps Orë inteligjente që funksionon M5
Teknologjitë janë thelbësore për prodhimin e 2021 të re AMOLED 3G Calling Android Sports Watch 1.3GHz MTK CPU Gps Running Smart Watch.Pasi është përmirësuar për disa breza, produkti më i ri është vërtetuar se ka përdorime më të gjera në orët inteligjente dhe fusha të tjera.
JGo - Gps Teknologji e avancuar Orë speciale inteligjente për burra të papërshkueshëm nga uji Ip67 Barometër Watchsmart me GPS M5
Teknologjitë e avancuara aplikohen në procesin e prodhimit të teknologjisë së avancuar të GPS-së Ora speciale inteligjente për burra Ip67 Barometër i papërshkueshëm nga uji Ora Watchsmart me Gps. Me zgjerimin e performancës së produktit, diapazoni i aplikimit të tij janë më të gjera dhe janë zgjeruar në fushën(et) e Smart Orë.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj