JGo - Pedometër sportiv i rrahjeve të zemrës Thirrje me dhëmb blu Orë inteligjente GPS me busull altimetër barometri M4
Përdorimi i teknologjive shumë të avancuara kontribuon në prodhimin e sigurt dhe efikas të produktit. Aktualisht, në fushën e aplikimit të orëve inteligjente mund të shihet gjerësisht në sferën(et) e aplikimit të orëve inteligjente.
JGo - Relojes Inteligentes Outdoor Android i papërshkueshëm nga uji Ip68 Sport GPS Circular Smart Watch M4
Për shkak të pajisjeve moderne dhe teknologjisë së avancuar, është me performancë superiore. Materiali i parë kontribuon në cilësinë e jashtëzakonshme të këtij produkti.
JGo - GPS Smart Watch Monitor dinamik i rrahjeve të zemrës me shumë sporte, me kartë SIM opsionale dhe kujto mesazhin M4
GPS Smart Watch Monitor dinamik i rrahjeve të zemrës me shumë sporte Karta SIM opsionale dhe mesazhe Kujtoj kërkimi dhe zhvillimi mbështeten në përvojën e viteve të tregut dhe teknologjinë e fortë të kërkimit shkencor. Dhe ekspertiza dhe teknologjitë tona mundësojnë zgjidhje të personalizuara për çdo klient.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj