JGo - Magsafes Magnetic Silicone Case Telefoni celular për PC për Apple iPhone 12 13 pro max V100S
Teknologjia është adoptuar kryesisht për prodhimin e produktit në sasi masive. Aktualisht, ndërsa vetitë e tij zbulohen gradualisht, ai gëzon një aplikim të gjerë dhe mund të gjendet në fushën(et) e çantave dhe kutive të telefonave celularë etj.
JGo - V100S temperatura e trupit, rrahjet e zemrës, gjurmues i zgjuar i brezit të fitnesit, gjurmues i zgjuar i orës, rrip dore V100S
Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd. janë të bindur se do të bëjmë arritje të mëdha në të ardhmen. Ne do të bashkojmë të gjitha elitat dhe talentet në industri dhe do të mbështetemi në mençurinë dhe përvojën e tyre për të na ndihmuar të përmirësojmë produktet tona ekzistuese dhe të zhvillojmë produkte të reja. Kjo do të japë një kontribut të madh në zhvillimin e kompanisë.
JGo - Orë inteligjente e re e matjes së temperaturës së trupit me termometër të rrahjeve të zemrës me ekran 1,14 inç Orë inteligjente për shëndetin V100S
Ora inteligjente e matjes së temperaturës së trupit, 1,14 inç, termometri i rrahjeve të zemrës me ekran, Ora inteligjente për shëndetin kap kërkesën e mundshme të tregut, si dhe kontrollin e përsosur të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë, vëllimit të prodhimit, materialeve, etj., për t'u siguruar që mund të udhëheqë më të fundit trendi i industrisë. Ka një gamë të madhe aplikacionesh duke përfshirë orët inteligjente.
JGo - 2021 Dizajni i ri të rrëshqasë djathtas dhe lëre çmimin e fabrikës së orës inteligjente të personalizuar 1,14 inç për grupin inteligjent të fitnesit V100S
Teknologjia e avancuar është miratuar për të prodhuar dizajn të ri me cilësi të lartë 2021 të rrëshqasë djathtas dhe të lërë çmimin e fabrikës me porosi të orës inteligjente 1,14 inç për brezin e zgjuar të fitnesit. Dhe madhësia dhe stili i saj mund të përshtaten për t'iu përshtatur nevojave të klientëve të ndryshëm. Në prodhimin e saj, ne përdorim ekskluzivisht material i cili ka kaluar të gjitha inspektimet e cilësisë.
JGo - Gjurmues i aktivitetit të fitnesit të fitnesit inteligjent me emërtim privat, monitor termometri i rrahjeve të zemrës, orë byzylyk inteligjent i shëndetit të trupit V100S
Teknologjitë janë përmirësuar nga stafi ynë teknik për të përshpejtuar procesin tonë të prodhimit, për të ulur koston dhe për të rritur vlerën e produktit. Bazuar në këto avantazhe, monitoruesi inteligjent i aktivitetit fitnes me etiketë private, monitoruesi i rrahjeve të zemrës, termometri i shëndetit të trupit, ora byzylyk inteligjent është superior në fushë (s) të orëve inteligjente.
JGo - ora inteligjente sportive e temperaturës së trupit, gjurmues fitnesi, monitor i rrahjeve të zemrës, i papërshkueshëm nga uji, orë inteligjente sportive V100S
Teknologjitë e nivelit të lartë përdoren për prodhimin e produktit, duke u siguruar që byzylyku ​​inteligjent i monitorit të rrahjeve të zemrës me brezin inteligjent të kyçit të kyçit të dorës, i papërshkueshëm nga uji, të jetë me performancë të qëndrueshme dhe cilësi të lartë. Ka përdorime të shkëlqyera në një gamë të gjerë orëve inteligjente.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj