Kufje ANC me valë EL528 Kufje aktive për anulimin e zhurmës Kufje të palosshme Hifi me bas të thellë Audio HI-RES me mikrofon E
Specifikat e produktit:Versioni i Bluetooth: V5.0Protokolli Bluetooth: A2DP1.3, AVRCP1.6, HFP1.7Dekodimi i audios: SBC, AACAltoparlanti: 40mm, 32ΩÇipi Bluetooth + reduktimi i zhurmës: Hengxuan BES2300ZMënyra e veshjes: montuar në kokë (mbështillni veshët)ANC: FB, -25dbDistanca Bluetooth: 10MKoha e karikimit:<2.5 orëKapaciteti i baterisë: 400 mAhRryma e punës: ANC: 11mA, BT: 12mA, ANC+BT: 15mANdezja dhe fikja: 1. Kur BT është i fikur, ANC ndizet dhe fiket veçmas2. Nuk mbështet hyrjen ANC nën 3.5Hyrja audio: BT, AUXINKontrolli i muzikës: Vo1+/-, kënga e mëparshme, kënga tjetër, pauza e riprodhimitKontrolli i telefonatave: përgjigjuni/refuzoni/ mbyllni telefoninPesha e metalit të zhveshur: 235 gPesha me paketim: 440gMadhësia e kutisë së paketimit: 8.8x17.3x16cmPesha neto e paketimit: 9 kgPesha bruto e paketimit: 10 kgMadhësia e paketimit: 34.5*37*46.5CMSasia e paketimit: 20PCS/CTN
Përmirësim i ri EL-B1 Kufje të papërshkueshme nga uji, të pikturuara me dorë Kufje sportive kufje lojërash Kufje kufje kufjesh me valë Kufje kufjesh
Specifikat e produktit:1. Ngasja: 40 mm2. Impedanca: 32 OHM3. Versioni Bluetooth: Bluetooth v5.04. Përdorimi i brezit të frekuencës Bluetooth: 2.4 GHz5. Niveli i fuqisë: KLASA II6. Distanca Bluetooth: 10 metra pa barriera7. Përgjigja e frekuencës: 20-20000Hz8. Me transmetim audio stereo me cilësi të lartë A2DP/AVRCP dhe protokollin e telekomandës9. Koha e karikimit është rreth 2 orë10. Koha e bisedës është rreth 10-12 orë11. Koha e muzikës është rreth 10-12 orë12. Koha e gatishmërisë është rreth 120 orë13. Kapaciteti i baterisë 250MAH14. Furnizimi me energji për karikim: Furnizimi me energji DC5V [ndërfaqja e vrimës së rrumbullakët] (port USB e kompjuterit, karikues telefoni celular, karikues makine)15. Telefonat celularë të përputhshëm: Përputhen me 99% të telefonave celularë me funksion Bluetooth në sistemet Android, Apple, Microsoft dhe Symbianpaketa:Pesha e metalit të zhveshur: 215 gPesha me paketim: 410gMadhësia e kutisë së paketimit: 8.8x17.3x16cmPesha neto e paketimit: 18 kgPesha bruto e paketimit: 19 kgMadhësia e paketimit: 55*50*46CMSasia e paketimit: 45PCS/CTN
Kufje pa tel me cilësi më të mirë të rregullueshme pa duar Kufje Auricular Kufje Gaming BT Kufje me valë Kufje mbi vesh Kufje EL-B5 Factory
Specifikat e produktit:1. Ngasja: 40 mm2. Impedanca: 32 OHM3. Versioni Bluetooth: Bluetooth v5.04. Përdorimi i brezit të frekuencës Bluetooth: 2.4 GHz5. Niveli i fuqisë: KLASA II6. Distanca Bluetooth: 10 metra pa barriera7. Përgjigja e frekuencës: 20-20000Hz8. Me transmetim audio stereo me cilësi të lartë A2DP/AVRCP dhe protokollin e telekomandës9. Koha e karikimit është rreth 2 orë10. Koha e bisedës është rreth 10-12 orë11. Koha e muzikës është rreth 10-12 orë12. Koha e gatishmërisë është rreth 120 orë13. Kapaciteti i baterisë 250MAH14. Furnizimi me energji për karikim: Furnizimi me energji DC5V [ndërfaqja e vrimës së rrumbullakët] (port USB e kompjuterit, karikues telefoni celular, karikues makine)15. Telefonat celularë të përputhshëm: Përputhen me 99% të telefonave celularë me funksion Bluetooth në sistemet Android, Apple, Microsoft dhe Symbianpaketa:Pesha e metalit të zhveshur: 215 gPesha e paketimit: 406gMadhësia e kutisë së paketimit: 8.8x17.3x16cmPesha neto e paketimit: 18 kgJGo Kufje me valë të rregullueshme pa duar pa duar Kufje kufjesh për lojëra BT Kufje pa tel Kufje mbi vesh EL-B5 Factory,4. Shërbimi ndaj klientit: Kërkesës suaj do t'i përgjigjet brenda 24 orëve.Pesha bruto e paketimit: 19 kgMadhësia e paketimit: 55*50*46CMSasia e paketimit: 45PCS/CTN
Kufje pa tela me cilësi super të lartë Kufje sportive Kufje të buta për lojëra me bas të rëndë Muzikë EL-A1
Specifikat e produktit:1. Ngasja: 40 mm2. Impedanca: 32 OHM3. Versioni Bluetooth: Bluetooth v5.04. Përdorimi i brezit të frekuencës Bluetooth: 2.4 GHz5. Niveli i fuqisë: KLASA II6. Distanca Bluetooth: 10 metra pa barriera7. Përgjigja e frekuencës: 20-20000Hz8. Me transmetim audio stereo me cilësi të lartë A2DP/AVRCP dhe protokollin e telekomandës9. Koha e karikimit është rreth 2.5 orë10. Koha e bisedës është rreth 20 orë11. Koha e muzikës është rreth 20 orë12. Koha e gatishmërisë është rreth 250 orë13. Kapaciteti i baterisë 400MAH14. Furnizimi me energji për karikim: ndërfaqja TYPE-C (porta USB e kompjuterit, karikuesi i telefonit celular, karikuesi i makinës)15. Telefonat celularë të përputhshëm: Përputhen me 99% të telefonave celularë me funksion Bluetooth në sistemet Android, Apple, Microsoft dhe Symbianpaketa:Pesha e metalit të zhveshur: 235 gPesha në kuti: 455 gMadhësia e kutisë së paketimit: 18.2x18.6x6.6cmSpecifikimi i paketimit: 36 copë/kutiMadhësia e paketimit: 47*44*54cmPesha neto e paketimit: 17.8 kgPesha bruto e paketimit: 18.8 kg
Kufje EL-B4 Hot Shitur Kufje popullore BT 5.0 Kufje të rehatshme Kufje me valë Kufje të papërshkueshme nga uji Sporte lojërash
Specifikat e produktit:1. Ngasja: 40 mm2. Impedanca: 32 OHM3. Versioni Bluetooth: Bluetooth v5.04. Përdorimi i brezit të frekuencës Bluetooth: 2.4 GHz5. Niveli i fuqisë: KLASA II6. Distanca Bluetooth: 10 metra pa barriera7. Përgjigja e frekuencës: 20-20000Hz8. Me transmetim audio stereo me cilësi të lartë A2DP/AVRCP dhe protokollin e telekomandës9. Koha e karikimit është rreth 2 orë10. Koha e bisedës është rreth 10-12 orë11. Koha e muzikës është rreth 10-12 orë12. Koha e gatishmërisë është rreth 120 orë13. Kapaciteti i baterisë 250MAH14. Furnizimi me energji për karikim: Furnizimi me energji DC5V [ndërfaqja e vrimës së rrumbullakët] (port USB e kompjuterit, karikues telefoni celular, karikues makine)15. Telefonat celularë të përputhshëm: Përputhen me 99% të telefonave celularë me funksion Bluetooth në sistemet Android, Apple, Microsoft dhe Symbianpaketa:Pesha e metalit të zhveshur: 215 gPesha me paketim: 407gMadhësia e kutisë së paketimit: 8.8x17.3x16cmPesha neto e paketimit: 18 kgPesha bruto e paketimit: 19 kgMadhësia e paketimit: 55*50*46CMSasia e paketimit: 45PCS/CTN
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj