Orët inteligjente GPS njihen gjithashtu si orët e pozicionimit dhe orët kundër humbjes, është një produkt elektronik i aftë për pozicionimin satelitor, funksionet e thirrjes dhe funksione të tjera.

Ora e pozicionimit GPS është një tjetër ndryshim epokal i teknologjisë për njerëzit's jeton. Për sa kohë që e sillni këtë orë, pavarësisht se ku jeni në botë, mund të gjeni me saktësi vendndodhjen e saj specifike. Pra, si e bën këtë ora e pozicionimit GPS? Me këtë pyetje në mendje, autori përpiqet të shpjegojë qartë parimet dhe karakteristikat e pozicionimit GPS të telefonave celularë dhe orëve.

Orët e gjurmimit dhe pozicionimit satelitor GPS janë të pajisura me pajisje speciale për të mbajtur kontakt me satelitët në hapësirë. Satelitët mund ta transmetojnë këtë informacion në orën elektronike në çdo kohë, kështu që ju mund të përjetoni funksionin e saktë të navigimit të satelitit, pavarësisht se jeni në fund të botës. Në ditët e sotme, siguria personale e fëmijëve është kthyer në një shqetësim për prindërit dhe është bërë dëshira e shumë prindërve të dashur të njohin fëmijët e tyre.'Vendndodhja dhe tendencat në çdo kohë dhe kudo."Ky lloj telefoni celular i orës elektronike përdor funksionin e pozicionimit të dyfishtë të pozicionimit satelitor GPS dhe pozicionimit të rrjetit pa tel GPRS. Në zonat me sinjale të dobëta satelitore GPS, për sa kohë që ka një sinjal të qëndrueshëm të rrjetit celular, ne gjithashtu mund të kuptojmë me saktësi vendndodhjen gjeografike të fëmijës. Sipas një eksperti teknik nga Junruifang, dizajni i një telefoni celular në stilin e orës nuk është vetëm i ri në pamje, i përshtatshëm për t'u bartur dhe jo i lehtë për t'u humbur. Mund ta kontrolloni vendndodhjen në çdo kohë përmes formave të ndryshme si mesazhe me tekst, akses në internet në celular, akses në internet në kompjuter, etj., gjë që mbron mirë sigurinë e grupeve vulnerabël si të moshuarit dhe fëmijët.

Përveç kësaj, në rrethana të veçanta, prindërit mund të zgjedhin gjithashtu çdo zonë si diapazonin e alarmit. Për sa kohë që fëmija hyn ose del jashtë rrezes me një orë elektronike dhe celular, prindërit mund të marrin një mesazh me tekst përkujtues. Për më tepër, ai ka funksionin e thirrjes për ndihmë me një çelës SOS. Pasi fëmija ndihet në një situatë kritike, ai shtyp tastin, edhe nëse nuk flet, celulari automatikisht do të telefonojë prindin.'s telefonit. Gjithçka që ndodh rreth fëmijës mund të dëgjohet nga prindi në anën tjetër të telefonit. Të qenit i qartë është veçanërisht i rëndësishëm për prindërit që janë gjithmonë të shqetësuar për sigurinë e fëmijëve të tyre.

Me pak fjalë, ardhja e pozicionimit GPS të telefonave celularë dhe orëve ka realizuar prindërit' kujdesi për fëmijët në kohë dhe hapësirë, dhe fëmijët'Kujdesi i përpiktë për të moshuarit. Sapo të lansohen, orët e telefonave celularë GPS janë njohur gjerësisht nga tregu. Jo vetëm që mund të lokalizojnë fëmijët dhe të moshuarit, por mund të përdoren gjithashtu në fushat e udhëtimit, drejtimit të automjetit dhe hetimit. Është një produkt shumë i mirë dhe praktik.


Orë inteligjente Orë Android Telefon celular Orë inteligjente dore me monitor të rrahjeve të zemrës Orë inteligjente M1
Orë inteligjente Orë Android Telefon celular Orë inteligjente dore me monitor të rrahjeve të zemrës Orë inteligjente M1.
GPS Orë inteligjente BT Call IP67 Byzylyk i papërshkueshëm nga uji, presioni i gjakut, rrahjet e zemrës, busull Orë dore për burra Orë M6
Orë inteligjente GPS BT Call IP67 Byzylyk i papërshkueshëm nga uji, presioni i gjakut, rrahjet e zemrës, busull Orë dore për meshkuj Orë M6.
Orë inteligjente për burrat mbështesin kartën SIM dhe GPS Orë inteligjente sportive në natyrë me monitorimin e rrahjeve të zemrës Ora inteligjente M1S
Orë inteligjente për burra mbështesin kartën SIM dhe GPS Orë inteligjente sportive në natyrë me monitorimin e rrahjeve të zemrës Smartwatch M1S.
Gjurmues i ri sportiv me shumicë me GPS kontroll muzikor të njoftimit për mënyrat multi-sportive dhe Smart Watch M3 i papërshkueshëm nga uji IP68
Gjurmues i ri i shitjes me shumicë sportive me kontroll muzikor të njoftimeve me mënyra shumë sportive GPS dhe ora inteligjente M3 e papërshkueshme nga uji IP68.
Ora inteligjente e rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Thirrje telefonike me kartë sim me prekje të plotë të orës inteligjente gps M5S
Ora inteligjente e rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Thirrje telefonike me kartë sim me prekje të plotë të orës inteligjente gps M5S.
Orë inteligjente sportive GPS prodhuesi kinez me monitor të rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Gps Orë inteligjente sportive M5
Orë inteligjente sportive GPS prodhuesi kinez me monitor të rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Gps Sports Smart Watch M5.
Orë inteligjente GPS e papërshkueshme nga uji Ip67 BT Orë inteligjente për meshkuj me rrahje zemre Gps SmartWatch M4
Orë inteligjente GPS, e papërshkueshme nga uji, Ip67 BT Orë inteligjente për burra me rrahje zemre Gps SmartWatch M4.
Me shumicë për burra me ekran me prekje të rrumbullakët, i papërshkueshëm nga uji, Orë inteligjente sportive Relojes Inteligentes GPS Ora M7
Me shumicë për burra me ekran me prekje të rrumbullakët, i papërshkueshëm nga uji, Orë inteligjente sportive Relojes Inteligentes GPS Ora M7.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj