Nëpërmjet orëve inteligjente, përdoruesit mund të regjistrojnë të dhëna për ushtrimet, gjumin dhe shëndetin (rrahjet e zemrës, presionin e gjakut, oksigjenin e gjakut, temperaturën e trupit etj.) në kohë reale, t'i sinkronizojnë këto të dhëna me pajisjet iOS ose Android dhe të udhëheqin rolin e jetës së shëndetshme përmes të dhënat.

Funksioni i numërimit të hapave

Duke përdorur një përshpejtues gravitacional me 3 boshte për të zbuluar lëvizjet e shkaktuara nga zhvillimi dhe përparimi i teknologjisë së veshjes, në të ardhmen në pajisjet e veshjes do të implantohen gunga për të llogaritur numrin e hapave dhe më pas sipas disa parimeve për të eliminuar numërimin e gabuar për të marrë Rezultatet përfundimtare.

Monitorimi i rrahjeve të zemrës

Përdorni një sensor fotoelektrik reflektues për të mbledhur sinjale fotoelektrike për të monitoruar dhe llogaritur ndryshimet në vëllimin e pulsit të gjakut, dhe më pas llogaritni parametrat bazë që pasqyrojnë rrahjet e zemrës së njeriut sipas marrëdhënies midis përthithjes së substancës në gjak dhe përqendrimit.

Zbulimi i temperaturës së trupit

Përdorni termistorin për të kthyer ndryshimin e temperaturës në ndryshimin e vlerës së rezistencës, dhe më pas përdorni qarkun matës përkatës për të kthyer vlerën e rezistencës në një tension, dhe më pas konvertoni vlerën e tensionit në një sinjal dixhital dhe më pas kryeni përpunimin përkatës në dixhital. sinjal për të marrë vlerën e temperaturës.

Konsumi i energjisë, monitorimi i gjumit

Sensori monitoron personin'Lëvizja, rrahjet e zemrës dhe frekuenca e trupit duke prekur kyçin e dorës dhe llogarit dhe njeh statusin e gjumit dhe konsumin e energjisë të subjektit. Produkte të ndryshme kanë algoritme të ndryshme.

Karakteristikat e rrjetit

Byzylyku ​​inteligjent ka gjithashtu një funksion të ndarjes së rrjeteve sociale. Për shembull, përdoruesit mund të ndajnë cilësinë e gjumit, gjendjen e dietës dhe stërvitjes, si dhe të dhënat e humorit përmes aplikacioneve të detyrueshme. Për të moshuarit është gjithashtu një mbrojtës. Nëpërmjet lidhësit të integruar GPS, ai mund të njoftojë spitalin përkatës ose anëtarët e familjes për gjendjen fizike dhe vendndodhjen përkatëse në çdo kohë.


Orë inteligjente muzikore me memorie brenda Tws Lidhje telefonike Thirrje sportive Orë samrt dixhitale H6
Orë inteligjente muzikore me memorie brenda Tws Lidhje telefonike Thirrje sportive Orë samrt dixhitale H6
Lëkurë me ekran të rrumbullakët BP Orë inteligjente për burra Orë inteligjente me dore BT Call Orë telefonike muzikore Orë inteligjente biznesi
Lëkurë me ekran të rrumbullakët BP Orë inteligjente për burra Orë inteligjente me dore BT Call Orë telefonike muzikore Orë inteligjente biznesi
Orë inteligjente popullore E10 Monitor i rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Ora sportive Përkujtues thirrjesh IP68 Byzylyk modës OEM Orë inteligjente për vajza gra
Orë inteligjente popullore E10 Monitor i rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Ora sportive Rikujtues thirrjesh IP68 Byzylyk modës OEM Orë inteligjente për vajza gra
Orë inteligjente për meshkuj IP68 I papërshkueshëm nga uji me ekran të plotë me prekje Rrip silikoni Relogio SmartWatch për Android IOS Orë sportive Fitness E3
Orë inteligjente për meshkuj IP68 I papërshkueshëm nga uji me ekran të plotë me prekje Rrip silikoni Relogio SmartWatch për Android IOS Orë sportive Fitness E3
Ora inteligjente më e re e vitit 2021 me ekran të plotë HD të rrumbullakët me prekje orë inteligjente me dhëmbë blu që thërret orët inteligjente
Ora inteligjente më e re e vitit 2021 me ekran të plotë HD të rrumbullakët me prekje orë inteligjente me dhëmbë blu që thërret orët inteligjente.
IP68, i papërshkueshëm nga uji, ekran me prekje të plotë me ngjyra sportive, Monitorim i lëvizjes së rrahjeve të zemrës Ora inteligjente GT2
IP68, ekran i plotë me prekje, i papërshkueshëm nga uji, Monitorimi sportiv i lëvizjes së rrahjeve të zemrës Ora inteligjente GT2.
Orë inteligjente 1,7 inç me dizajn të hollë 24 modalitete sportive Monitor me telefon me porosi në kohë reale SpO2 Gjurmues i rrahjeve të zemrës Orë inteligjente Q18
Orë inteligjente 1,7 inç me dizajn të hollë 24 modalitete sportive Monitor me telefon me porosi në kohë reale SpO2 Gjurmues i rrahjeve të zemrës Orë inteligjente Q18
Orë inteligjente Android E13 Style e re e mbërritur në ios me rrahje zemre Monitorim i oksigjenit të gjakut GT2 pro
Orë inteligjente Android E13 Style e re e mbërritur në ios me rrahje zemre Monitorim i oksigjenit të gjakut GT2 pro
Ora më e fundit sportive e rrumbullakët Reloj Inteligjente IP68 Fitness për meshkuj Monitor i shëndetit të rrahjeve të zemrës me LOGO me porosi Orë inteligjente E15
Ora më e fundit sportive e rrumbullakët Reloj Inteligjente IP68 Fitness për meshkuj Monitor i shëndetit të rrahjeve të zemrës me LOGO me porosi Orë inteligjente E15
Orë inteligjente e stilit popullor Bluetooth Gjurmues i ritmit të zemrës së presionit të gjakut Fitness byzylyk inteligjent sportiv GT1
Orë inteligjente e stilit popullor Bluetooth Gjurmues i palestrës së presionit të gjakut të rrahjeve të zemrës, byzylyk sportiv inteligjent GT1.
Përkujtues për periudhën femërore Rrumbullakët me prekje të plotë BT Orë inteligjente e kontrollit të muzikës IP68 Orë e papërshkueshme nga uji R5
Përkujtues për periudhën femërore Rrumbullakët me prekje të plotë BT Orë inteligjente e kontrollit muzikor IP68 Orë e papërshkueshme nga uji R5.
IPS Ekran i rrumbullakët me prekje të plotë Ora Android Monitor inteligjent i gjumit Ora dixhitale inteligjente R3
IPS Ekran i rrumbullakët me prekje të plotë Ora Android Monitor inteligjent i gjumit Ora dixhitale inteligjente R3.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj