Orët më të fundit inteligjente

profesionaleorë inteligjente oem, Orët inteligjente Grde janë ora që kanë aftësi përpunimi të informacionit dhe plotësojnë kërkesat themelore teknike të orëve. Funksioni i tij është i ngjashëm me një asistent dixhital personal. Përveç treguesit të kohës, duhet të ketë gjithashtu një ose më shumë funksione të kujtimit, navigimit, kalibrimit, monitorimit dhe ndërveprimit.

Për shembull, busulla, hapametri, ekrani me prekje, sistemi i pozicionimit global dhe si pajisje ruajtëse me kapacitet të madh, etj., metodat e shfaqjes përfshijnë tregues, numra, imazhe, etj.

JonëOrë inteligjente oem ndahen kryesisht në tre kategoritë e mëposhtme:


1. Orë inteligjente për të rritur

Funksioni i orëve inteligjente Grde: Bluetooth mund të sinkronizojë telefonatat celulare, të dërgojë dhe të marrë mesazhe me tekst, të monitorojë gjumin, të monitorojë rrahjet e zemrës, kujtesën e ulur, hapin e vrapimit, kamerën në distancë, riprodhimin e muzikës, videon, busullën dhe funksione të tjera, të dizajnuara për trendet e modës!


2. Orë inteligjente për të moshuarit

Funksionet e orëve inteligjente Grde: Pozicionimi jashtëzakonisht i saktë me GPS, telefonatat familjare, thirrjet e urgjencës, monitorimi i rrahjeve të zemrës, përkujtuesit e ulur, përkujtuesit e ilaçeve dhe shumë funksione të tjera të personalizuara për të moshuarit, duke siguruar një ombrellë për të moshuarit për të udhëtuar, për të sjellë këtë orë dhe për të refuzuar i moshuar Humbi përsëri!

3. Fëmijët'Ora inteligjente e pozicionimit

Funksionet e orëve inteligjente Grde: pozicionim i shumëfishtë, bisedë me dy drejtime, SOS për ndihmë, monitorim në distancë, anti-humbje inteligjente, gjurmë historike, gardh elektronik, hapamator, shpërblime dashurie dhe shumë funksione të tjera për të garantuar sigurinë e fëmijëve dhe për t'u dhënë atyre një shëndet të shëndetshëm. dhe mjedis të sigurt rritjeje!

Zgjidhni një profesionistProdhuesi i orëve inteligjente, na zgjidhni.


Orë inteligjente Orë Android Telefon celular Orë inteligjente dore me monitor të rrahjeve të zemrës Orë inteligjente M1
Orë inteligjente Orë Android Telefon celular Orë inteligjente dore me monitor të rrahjeve të zemrës Orë inteligjente M1.
Ora inteligjente MW30 e re e RUX-it
Ekran Realtek 8762DW+1,32 inç me rezolucion të lartë 360*360 me fuqi ultra të ulët, monitorim i temperaturës së trupit,Funksioni i kujdesit për të afërmit dhe miqtë në distancëTPU miqësore me mjedisin/ rrip lëkure, i lidhur me dorë, jo i ndjeshëm ndaj konsumit.Hardware i veshur+APP inteligjent+ shërbim cloud i të dhënave të mëdhaVishni me vete, kontrolloni, shfaqni dhe regjistroni të dhënat përmes APP-së.Jetëgjatësi e gjatë e baterisë në gatishmëri. Ndërrimi me shumë numra
Releep W3 Hot sales Orë inteligjente në gatishmëri të gjatë 1.32 telefonatë fitnesi me ekran të plotë me prekje orë inteligjente
Ekran Realtek 8762DW+1,32 inç me rezolucion të lartë 360*360 me fuqi ultra të ulët, monitorim i temperaturës së trupit,Funksioni i kujdesit për të afërmit dhe miqtë në distancëTPU miqësore me mjedisin/ rrip lëkure, i lidhur me dorë, jo i ndjeshëm ndaj konsumit.Hardware i veshur+APP inteligjent+ shërbim cloud i të dhënave të mëdhaVishni me vete, kontrolloni, shfaqni dhe regjistroni të dhënat përmes APP-së.Jetëgjatësi e gjatë e baterisë në gatishmëri. Ndërrimi me shumë numra
Releep W1 2023 Smart Watch
Madhësia e makinës: skicë 46 mm * 46 mm * 15 mmEkrani: 1.2 Ekran LCD me konsum ultra të ulët të energjisë 240*240Komunikimi: NB-IOT NB2 informacioni i brezit të frekuencës B3/B5/B8/B18/B26 kartën eSIMKontrolli: butona mekanikë, me prekje në ekran të plotë Qëndrueshmëri:Gatishmëri për 15 ditë, punë e vazhdueshme për 15 ditëPozicionimi SOS: pozicionimi i stacionit bazë + pozicionimi Bluetooth + GPS + AGPS + zhvendosja e WiFi 5Shkallët: Raportimi i ngjarjeve sportive, lloji, kohëzgjatja, statistikat e parametrave bazë
Ora inteligjente MW66 e zhvilluar e re e Fitness Tracker e RUX
Funksioni i monitorimit të temperaturës,Rrip TPU për mbrojtjen e mjedisit, nuk ka ndjenjë të veshjes.Ekran me ngjyra me rezolucion HD 1.08, ndërfaqe UI dinamike dhe e thjeshtë.Modaliteti Multi Sport (vrapim, çiklizëm, not, badminton).Shtytje globale e përmbajtjes së shkronjave,Kthejeni kyçin e dorës dhe ndizni automatikisht ekraninKarikimi me prizë dhe luaj USB (pa kabllo të dhënash)
Releep W6 Smart Bracelet Fitness Tracker IP68 Orë inteligjente e papërshkueshme nga uji
Funksioni i monitorimit të temperaturës,Rrip TPU për mbrojtjen e mjedisit, nuk ka ndjenjë të veshjes.Ekran me ngjyra me rezolucion HD 1.08, ndërfaqe UI dinamike dhe e thjeshtë.Modaliteti Multi Sport (vrapim, çiklizëm, not, badminton).Shtytje globale e përmbajtjes së shkronjave,Kthejeni kyçin e dorës dhe ndizni automatikisht ekraninKarikimi me prizë dhe luaj USB (pa kabllo të dhënash)
Orë inteligjente muzikore me memorie brenda Tws Lidhje telefonike Thirrje sportive Orë samrt dixhitale H6
Orë inteligjente muzikore me memorie brenda Tws Lidhje telefonike Thirrje sportive Orë samrt dixhitale H6
Lëkurë me ekran të rrumbullakët BP Orë inteligjente për burra Orë inteligjente me dore BT Call Orë telefonike muzikore Orë inteligjente biznesi
Lëkurë me ekran të rrumbullakët BP Orë inteligjente për burra Orë inteligjente me dore BT Call Orë telefonike muzikore Orë inteligjente biznesi
Orë inteligjente popullore E10 Monitor i rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Ora sportive Përkujtues thirrjesh IP68 Byzylyk modës OEM Orë inteligjente për vajza gra
Orë inteligjente popullore E10 Monitor i rrahjeve të zemrës së presionit të gjakut Ora sportive Rikujtues thirrjesh IP68 Byzylyk modës OEM Orë inteligjente për vajza gra
Orë inteligjente për meshkuj IP68 I papërshkueshëm nga uji me ekran të plotë me prekje Rrip silikoni Relogio SmartWatch për Android IOS Orë sportive Fitness E3
Orë inteligjente për meshkuj IP68 I papërshkueshëm nga uji me ekran të plotë me prekje Rrip silikoni Relogio SmartWatch për Android IOS Orë sportive Fitness E3
Ora inteligjente më e re e vitit 2021 me ekran të plotë HD të rrumbullakët me prekje orë inteligjente me dhëmbë blu që thërret orët inteligjente
Ora inteligjente më e re e vitit 2021 me ekran të plotë HD të rrumbullakët me prekje orë inteligjente me dhëmbë blu që thërret orët inteligjente.
GPS Orë inteligjente BT Call IP67 Byzylyk i papërshkueshëm nga uji, presioni i gjakut, rrahjet e zemrës, busull Orë dore për burra Orë M6
Orë inteligjente GPS BT Call IP67 Byzylyk i papërshkueshëm nga uji, presioni i gjakut, rrahjet e zemrës, busull Orë dore për meshkuj Orë M6.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj