Lajme

2019 faza e parë e Panairit të 126-të të Kantonit të Kinës
Sponsorizuar nga Ministria e Tregtisë e Republikës Popullore të Kinës dhe Qeveria Popullore e Provincës Guangdong, dhe e bashkëorganizuar nga Qendra e Tregtisë së Jashtme të Kinës, Panairi i importit dhe eksportit të Kinës (Panairi i kantonit) u mbajt në Kinë nga 15 deri më 19 prill. , 2019. U mbajt Salla e Ekspozitave të Eksport Commodities Fair (Kanton Fair Exhibition Hall). Expo tërhoqi 8241 ekspozues nga 35 vende dhe rajone, duke vendosur një rekord të ri.Ekspozita e këtij viti tërhoqi rreth 48,500 blerës nga 139 vende dhe rajone, me blerësit kryesorë nga Kina, Tajvani, Shtetet e Bashkuara, Japonia, Koreja e Jugut, Australia, Mbretëria e Bashkuar, India, Gjermania dhe Tajlanda. Për të krijuar më shumë mundësi biznesi, konferenca organizoi 100 grupe blerësish nga 75 vende dhe rajone. Një total prej 9,575 përfaqësues të blerësve vizituan ekspozitën dhe bënë blerje.1. Koha: 15-19 Prill 20192. Vendndodhja: Kompleksi i Panairit të Importit dhe Eksportit të Kinës (Kompleksi i Panairit të Kantonit)Kompania jonë do të marrë pjesë në ekspozitë çdo vit, dhe ne do të sjellim serinë tonë të pranverës për t'u treguar klientëve tanë.Ka orë inteligjente Bluetooth, orë inteligjente gps, orë inteligjente telefonike, orë inteligjente për fëmijë etj.Ne takuam gjithashtu shumë miq ndërkombëtarë në këtë ekspozitë, duke përfshirë supermarkete të mëdhenj, kompani të mëdha, shitës të vegjël dhe disa shitës të vegjël B2C.Gjej rastin t'i takoj. eshte shume qesharake. Ne besojmë se në bashkëpunimin e ardhshëm, kompania jonë do t'i ofrojë çdo klienti shërbim të mirë dhe do të vendosë cilësinë e produktit në radhë të parë, në mënyrë që të arrihet një situatë fituese.

prill 11, 2021

Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj