Rastet

Printoni logon e klientit në produkt dhe paketim
Ky është një rast i klientit tonë francez: Ata na kërkuan të printonim logon e tyre në orën dhe kutinë e paketimit, dhe më pas klienti dërgoi skedarin origjinal të logos tek inxhinieri ynë, i cili printoi logon në kutinë e orës dhe paketimit dhe bëri mostra. Dërgojini klientit fotografitë dhe videot e mostrave të prodhuara për konfirmim, dhe më pas filloni prodhimin masiv pasi klienti të jetë i kënaqur.Nga logoja e personalizuar te dërgesa, ne komunikojmë në internet. Tani ky klient francez blen nga ne 700,000 dollarë amerikanë çdo vit. Emrat e produkteve që ata blejnë janë H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Skena e prodhimit të orës inteligjente të papërshkueshme nga uji me funksione të rrahjeve të zemrës, oksigjenit të gjakut dhe presionit të gjakut
Ky është i gjithë procesi ynë i prodhimit të orëve inteligjente për partnerin tonë spanjoll: Në vitin 2019, ky partner bleu 20 nga orët tona për t'i shitur. Meqenëse orët tona inteligjente kanë fituar një reputacion më të mirë nga blerësit, biznesi i partnerëve të mi po bëhet gjithnjë e më i mirë. Tani ata do të blejnë nga ne 30000 komplete orë inteligjente çdo muaj,  dhe ne gjithashtu i japim atij të drejtat ekskluzive të agjencisë së disa modeleve në spanjisht, në mënyrë që të arrihet një bashkëpunim afatgjatë dhe i qëndrueshëm.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj