Сервис

Имаме Р&Д тим од повеќе од 30 инженери и дизајнери кои се ангажирани во областа на часовникот и потрошувачката на електроника 5 до 10 години. 

JGo'Оригиналната намера на е да се создадат интелигентни производи кои се грижат и го штитат човекот. Сакаме да создадеме хуманизиран паметен часовник/тракер за фитнес кој ќе биде внимателен и внимателен и ќе се фокусира на корисниците' Искуство. JGo се грижи за корисниците' здравјето многу, а нашиот паметен часовник/следач за активност внимателно ја следи вашата здравствена состојба, ги анализира вашите здравствени податоци и предупредува за потенцијални проблеми. JGo ќе прави постојани напори да ви обезбеди попаметни часовници за монитор за здравје. Паметната грижа за вас засекогаш!

Можеме да понудиме лого на брендот, кутија за подароци, упатство за корисникот и сопствени услуги на APP. Различни сопствени услуги со различни барања за MOQ. 

Вашето ЛОГО може да биде ласерски врежано на часовникот за мала нарачка.

1000 парчиња. За првата соработка, вашата мала нарачка (100 парчиња и повеќе) е прифатлива, но цената ќе биде малку висока врз основа на вашата количина.

Да, можете да мешате бои за секој модел и различни стилови.

За производите што се на залиха, можеме да ги испорачаме во рок од 3 дена по добивањето на вашата уплата. За прилагодена нарачка, количина во рок од 2000 парчиња, времето на производство е 15-25 дена по потврдувањето на сите детали.


Зошто да изберете JGO?

JGo ќе прави постојани напори да ви обезбеди попаметни часовници за монитор за здравје. Паметната грижа за вас засекогаш!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Ако имате повеќе прашања, пишете ни
Име
Е-пошта
содржина
Chat with Us

Испратете го вашето барање