Сцена на производство на Водоотпорен паметен часовник со функции на отчукувањата на срцето, кислород во крвта и крвен притисок

Ова е целиот наш процес на производство на паметни часовници за нашиот шпански партнер: во 2019 година, овој партнер купи 20 наши часовници за да се обиде да ги продаде. Бидејќи нашите паметни часовници добија подобра репутација од купувачите, бизнисот на моите партнери е се подобар и подобар. Сега тие ќе купуваат од нас по 30000 комплети паметни часовници секој месец, а ние му ги даваме и ексклузивните агенциски права на некои модели на шпански, со цел да се постигне подолгорочна и стабилна соработка.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Телефон:

+8617818566757

Е-пошта:

jerry@jiagouwork.com

Телефонски:

+8617818566757

WhatsApp:

+8617818566757

WeChat:

+8617818566757
Испратете го вашето барање
Додај коментар
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ако имате повеќе прашања, пишете ни

Име
Е-пошта
содржина

Испратете го вашето барање