JGo - IP67 високо водоотпорно откривање на паѓање на отчукувањата на срцето sos alert GPS 4g паметен часовник за стари лица F28S
Нашиот производ паметни часовници е направен од повеќе суровини кои се хемиски стабилни и физички одлични. Како еден вид уникатен и важен IP67 високо водоотпорен за откривање паѓање на отчукувањата на срцето, sos alert GPS 4g паметен часовник за стари лица, тој има различни намени во многу полиња.
Chat with Us

Испратете го вашето барање