JGo - НОВ Класичен машки паметен часовник водоотпорен IP68 50atm спортски режим кум со кружен пулс на крвен притисок паметен часовник во Шенжен V200
Тешката состојба на пазарот нè тера да ја подобриме нашата конкурентност во технологиите. Спроведовме повеќе тестови за да ги подобриме технологиите кои го прават процесот на производство повеќе заштеда на време. Во моментов, производот е совршен за полињата за примена на паметните часовници.
Chat with Us

Испратете го вашето барање