Најнови паметни часовници

ПрофесионаленOEM паметен часовник, Grde Smartwatches се часовници кои имаат можности за обработка на информации и ги исполнуваат основните технички барања на часовниците. Неговата функција е слична на личен дигитален асистент. Покрај означувањето на времето, треба да има и една или повеќе од функциите на потсетување, навигација, калибрација, следење и интеракција.

На пример, компас, педометар, екран на допир, систем за глобално позиционирање и како уред за складирање со голем капацитет итн., методите за прикажување вклучуваат покажувачи, бројки, слики итн.

Нашиотoem Паметни часовници главно се поделени во следните три категории:


1. Паметни часовници за возрасни

Функција на паметни часовници Grde: Bluetooth може да синхронизира повици од мобилни телефони, да испраќа и прима текстуални пораки, да го следи спиењето, да го следи отчукувањата на срцето, седентарен потсетник, чекор за трчање, далечинска камера, репродукција на музика, видео, компас и други функции, наменети за модни трендсетерки!


2. Паметни часовници за стари лица

Функции на паметните часовници Grde: ултра прецизно позиционирање GPS, семејни повици, итни повици, следење на отчукувањата на срцето, седентарен потсетник, потсетници за лекови и многу други приспособени функции за постарите лица, обезбедувајќи чадор за постарите да патуваат, да го донесат овој часовник и да го одбијат старци Повторно изгубени!

3. Деца'позиционирачки паметен часовник

Функции на паметни часовници Grde: повеќекратно позиционирање, двонасочен разговор, СОС за помош, далечински мониторинг, интелигентен анти-изгубен, историска патека, електронска ограда, педометар, љубовни награди и други мултифункционални функции за да се осигура безбедноста на децата и да им се даде здрав и безбедно опкружување за раст!

Изберете професионалецПроизводител на паметни часовници, изберете нас.


Музички паметен часовник со меморија внатре Tws Поврзување телефон Повикувајќи се спортски Дигитални samrt часовници H6
Музички паметен часовник со меморија внатре Tws Поврзување телефон Повикувајќи се спортски Дигитални samrt часовници H6
Кожен тркалезен екран BP Smart Watches Машки рачен паметен часовник BT Call Музика Телефонски часовници Деловен паметен часовник
Кожен тркалезен екран BP Smart Watches Машки рачен паметен часовник BT Call Музика Телефонски часовници Деловен паметен часовник
Популарен паметен часовник E10 Монитор на срцев притисок за спортски часовник Потсетник за повици IP68 модна нараквица OEM паметен часовник за женски женски девојки
Популарен паметен часовник E10 Монитор на срцев притисок за спортски часовник Потсетник за повици IP68 модна нараквица OEM паметен часовник за женски женски
Паметен часовник Машки IP68 водоотпорен со цел екран на допир Силиконски ремен Relogio SmartWatch за Android IOS спортски фитнес часовници E3
Паметен часовник Машки IP68 водоотпорен со цел екран на допир Силиконски ремен Relogio SmartWatch за Android IOS спортски фитнес часовници E3
Најновиот паметен часовник од 2021 година со целосен кружен HD екран на допир, паметен часовник со сини заби кои повикуваат паметни часовници
Најновиот паметен часовник од 2021 година со целосен кружен HD екран на допир, паметен часовник со сини заби кои повикуваат паметни часовници.
ГПС паметен часовник BT Call IP67 Водоотпорен крвен притисок Нараквица Компас Компас Рачни часовници Машки часовник M6
GPS Smartwatch BT Call IP67 Водоотпорна нараквица за срцеви отчукувања на крвниот притисок Компас Рачни часовници Машки часовник M6.
Паметни часовници за мажи поддржуваат SIM-картичка и ГПС за надворешен спортски паметен часовник со мониторинг на срцевиот ритам Smartwatch M1S
Паметни часовници за мажи поддржуваат SIM-картичка и GPS за надворешни спортски паметен часовник со паметен часовник M1S за следење на срцевиот ритам.
IP68 водоотпорен шарен екран на допир Спортско следење на движењето на отчукувањата на срцето Паметен часовник GT2
IP68 водоотпорен шарен екран на допир, спортски следење на движењето на отчукувањата на срцето Паметен часовник GT2.
Нов спортски тракер за големопродажба со GPS контрола за известување за повеќе спортски режими и IP68 водоотпорен паметен часовник M3
Нов спортски тракер за големопродажба со контрола на музиката за известување за повеќе спортски режими GPS и водоотпорен паметен часовник М3 IP68.
Паметен часовник за отчукувањата на срцето на сим-картичка за крвен притисок телефонски повик допир на цел екран, кружен паметен часовник gps M5S
Паметен часовник за отчукувањата на срцето на сим-картичка за крвен притисок телефонски повик допир на цел екран, кружен паметен часовник gps M5S.
Паметен часовник со тенок дизајн од 1,7 инчи со 24 спортски режими Прилагодено бирање Монитор во реално време SpO2 Паметен часовник за фитнес отчукувањата на срцето SpO2
Паметен часовник со тенок дизајн од 1,7 инчи со 24 спортски режими Прилагодено бирање Монитор во реално време SpO2 Паметен часовник за фитнес отчукувањата на срцето SpO2
Паметна нараквица часовник Поддршка за монитор за спиење OEM/ODM Паметен часовник Спортска нараквица Q11
Паметна нараквица часовник Поддршка за монитор за спиење OEM/ODM Паметен часовник Спортска нараквица Q11.
Chat with Us

Испратете го вашето барање