Случаи

Испечатете го логото на клиентот на производот и на пакувањето
Ова е случај со нашиот француски клиент: тие побараа од нас да го испечатиме нивното лого на часовникот и кутијата за пакување, а потоа клиентот ја испрати оригиналната датотека со лого на нашиот инженер, кој го испечати логото на часовникот и кутијата за пакување и направи примероци. Испратете ги сликите и видеата од произведените примероци на клиентот за потврда, а потоа започнете со масовно производство откако клиентот ќе биде задоволен.Од приспособено лого до испорака, ние комуницираме на Интернет. Сега овој француски клиент купува 700.000 американски долари од нас секоја година. Имињата на производите што ги купуваат се H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Сцена на производство на Водоотпорен паметен часовник со функции на отчукувањата на срцето, кислород во крвта и крвен притисок
Ова е целиот наш процес на производство на паметни часовници за нашиот шпански партнер: во 2019 година, овој партнер купи 20 наши часовници за да се обиде да ги продаде. Бидејќи нашите паметни часовници добија подобра репутација од купувачите, бизнисот на моите партнери е се подобар и подобар. Сега тие ќе купуваат од нас по 30000 комплети паметни часовници секој месец, а ние му ги даваме и ексклузивните агенциски права на некои модели на шпански, со цел да се постигне подолгорочна и стабилна соработка.
Chat with Us

Испратете го вашето барање