Layanan

Kita duwe R&D tim luwih saka 30 engineers lan desainer sing wis melu ing watch lan akeh electronics lapangan kanggo 5 kanggo 10 taun. 

JGo'Tujuan asline yaiku nggawe produk cerdas sing ngrawat lan nglindhungi manungsa. Kita pengin nggawe jam tangan cerdas / tracker kebugaran manungsa sing bakal dadi ati lan peduli lan fokus marang pangguna' pengalaman. JGo peduli pangguna' kesehatan banget, lan jam tangan cerdas / tracker kegiatan ngawasi status kesehatan sampeyan kanthi rapet, nganalisa data kesehatan lan uga ngelingake kemungkinan masalah. JGo bakal nggawe upaya terus-terusan kanggo nyedhiyakake jam tangan monitor kesehatan sing luwih cerdas.Smart ngrawat sampeyan ing salawas-lawase!

Kita bisa nawakake logo merek, kothak hadiah, manual pangguna lan layanan khusus APP. Layanan khusus sing beda karo syarat MOQ sing beda. 

LOGO sampeyan bisa diukir laser ing jam tangan kanggo pesenan cilik.

1000 pcs. Kanggo kerjasama pisanan, pesenan cilik sampeyan (100pcs lan luwih) bisa ditampa, nanging rega bakal rada dhuwur adhedhasar jumlah sampeyan.

Ya, Sampeyan bisa nyampur warna kanggo saben model lan gaya sing beda.

Kanggo produk sing ana ing saham, kita bisa ngirim ing 3 dina sawise nampa pembayaran. Kanggo pesenan khusus, jumlah ing 2000pcs, wektu produksi 15-25 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi.


Kenapa milih JGO?

JGo bakal nggawe upaya terus-terusan kanggo nyedhiyakake jam tangan monitor kesehatan sing luwih cerdas.Smart ngrawat sampeyan ing salawas-lawase!

KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
Jeneng
E-mail
Konten

Kirimake priksaan sampeyan