Gelang kasebut mesthine minangka hiasan, nanging iki sadurunge teknologi cerdas mbukak lawang. Saiki nyoba ngrekam seri data sing gegandhengan kayata efek fitness pangguna, kualitas turu, pengaturan diet lan kabiasaan, lan bisa nyinkronake data kasebut menyang piranti terminal seluler pangguna, sing bisa uga adhedhasar dhewe."fungsi analisis" Menehi saran sing relevan, muter peran kanggo nuntun urip sehat liwat data. Bisa diarani minangka pedometer dhuwur. Nduwe fungsi pedometer biasa kanggo ngitung langkah umum lan pangukuran jarak, kalori, pangukuran lemak, lsp. Uga nduweni fungsi khusus kayata ngawasi turu, anti banyu dhuwur, transmisi data Bluetooth 4.0, pangeling kesel.

 

Minangka piranti sing bisa dipakai, gelang pinter asring katon apik. Gaya desain gelang pinter iki cukup nggodha kanggo pangguna sing wis biasa nganggo perhiasan. Gelang pinter cilik ora gedhe, lan fungsine relatif kuat. Pangembangan kasebut kalebu transmisi perintah data MCU gelang pinter menyang Bluetooth IC, Bluetooth menyang protokol komunikasi data APP, APP menyang implementasi logika debugging komunikasi internal ponsel, Data APP menyang desain algoritma database server awan lan sawetara pangembangan.

 

Njupuk turu minangka conto. Setel gelang menyang mode turu sadurunge turu lan nyinkronake karo smartphone sampeyan ing wektu nyata liwat Bluetooth Low Energy. Sampeyan bisa ndeleng informasi babagan wektu turu, wektu tangi, turu jero / entheng, kualitas turu sakabèhé, lsp. Kanggo bobot mundhut lan wong fitness, gelang pinter iku pelatih pribadi sing tanggung jawab, sing bisa ngandhani pangguna dalan olahraga saben dina, kalori sing diobong lan asupan kalori; bisa nyetel gol ngleksanani, kayata carane akeh langkah kanggo njupuk, carane akeh kalori kanggo ngobong, etc. , Iku uga bakal nampilake tingkat completion saka ngleksanani ing wektu nyata, lan ngleksanani bobot mundhut bisa diitung, kang boon gedhe kanggo wong sing ora bisa tahan. Gelang pinter nduweni fungsi anti banyu sing dhuwur, sampeyan bisa nganggo gelang kanggo nglangi ing segara utawa kali sing cethek, ngatasi kekurangan pedometer tradisional sing ora bisa nglacak gerakan nglangi, lan luwih akeh digunakake.


Smart gelang watch Sleep Monitor Dhukungan OEM/ODM Smart Watch Sport Wristband Q11
Smart gelang watch Sleep Monitor Dhukungan OEM/ODM Smart Watch Sport Wristband Q11.
GPS Smart Gelang IP68 Waterproof Heart Rate Tekanan Darah Fitness Tracker Kesehatan Olahraga Watch B5
GPS Smart Gelang IP68 Waterproof Heart Rate Tekanan Darah Fitness Tracker Kesehatan Olahraga Watch B5.
Gelang jam tangan pinter suhu awak Gelang pergelangan tangan Layar Warna E98S
Gelang jam tangan pinter suhu awak Gelang pergelangan tangan Layar Warna E98S.
Gelang Pintar Pelacak Kebugaran Tekanan Darah panggilan swara bluetooth gelang nganggo earbud nirkabel V08 pro
Smart Gelang Fitness Tracker Tekanan Darah telpon swara bluetooth wristband karo earbuds nirkabel V08 pro.
Suhu awak Smart bracelet heart rate smart band fitness tracker smart watch band smart wristband V100S
Suhu awak Smart bracelet heart rate smart band fitness tracker smart watch band smart wristband V100S.
ECG PPG Heart Rate Monitor Smart gelang monitor tekanan darah jam tangan pintar SPO2 Fitness Tracker V19
ECG PPG Heart Rate Monitor Smart gelang monitor tekanan darah jam tangan pintar SPO2 Fitness Tracker V19.
Fashion Waterproof Sport Smart Gelang Monitor Denyut Jantung Wanita Smartwatchs E78
Fashion Waterproof Sport Smart Gelang Monitor Denyut Jantung Wanita Smartwatchs E78.

Kirimake priksaan sampeyan