Produk

Shenzhen Jiagou Technology Co., Ltd.(singkatane JGo) minangka perusahaan inovatif khusus ing Android Smart Watch, Fitness Tracker, Smart Bracelet, Kids GPS Watch, Activity Tracker, Sport Watch, Fitness Watch, Earphone lan produk Perawatan Senior. Kita duwe R&D tim luwih saka 30 engineers lan desainer sing wis melu ing watch lan akeh electronics lapangan kanggo 5 kanggo 10 taun.


JGo - FITUP V19 Gelang Cerdas Oksigen Darah CE ROHS, ECG Smart Fitness Tracker HRV monitor ECG Smart Gelang Kanggo Olahraga V19
JGo bisa ngirim FITUP V19 Blood Oxygen Smart Bracelet CE ROHS, ECG Smart Fitness Tracker HRV monitor ECG Smart Bracelet For Sport kualitas paling apik kanthi rega murah. Kita mesthi njamin yen para panuku entuk apa sing dibutuhake.
JGo - JGo Smart Watch Q21 android Tekanan Darah Spo2 IP67 Waterproof Smart Watch gelang Olahraga Smart watch Smart Watch
Sanalika JGo Smart Watch Q21 android Tekanan Darah Spo2 IP67 Waterproof Smart Watch gelang Sport Smart watch iki dibukak ing pasar, iku nampa umpan balik positif saka akeh pelanggan, sing ngandika sing jinis iki produk bisa èfèktif ngatasi kabutuhan. digunakake digunakake ing Smart Watches.
JGo - High Quality Cepet Instal Panggantos Silicone Watch Bands Kanggo Samsung Android Active 2 Kanggo Samsung Watch
Pita Jam Tangan Silikon Ganti Kualitas Tinggi kanthi Cepet Kanggo Samsung Android Active 2 wis lulus tes kualitas ketat institusi berwibawa nasional, kinerja sing bisa dipercaya, kualitas stabil, jaminan kualitas, lan nikmati reputasi sing apik ing industri. Mula, bisa digunakake kanthi akeh kanggo Smart Watch Band & Aksesoris.
JGo - Audifonos-Blue tooth Headphone Pro6 OEM ODM Ecouteur Earphone Earbud Wireless BT Headset Headset
Panggunaan teknologi nggampangake proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur lan ngirit biaya. Kanthi kaluwihan kasebut, Headphone Audifonos-Blue tooth Pro6 OEM ODM Ecouteur Earphone Earbud Wireless BT Headset wis diuji supaya cocog kanggo sawetara aplikasi Earphone & Headphone.
JGo - Oem Gps Smartwatch M7 Ip67 Kanthi Kartu Sim Gps Sport Compass Barometer Smart Watch Gps Sport M7
Oem Gps Smartwatch M7 Ip67 Kanthi Kartu Sim Gps Sport Compass Barometer Smart Watch Gps Sport mbutuhake teknologi anyar sing apik. Teknisi kita wis sukses ngoptimalake teknologi lan ngetrapake ing proses manufaktur, ngirit biaya lan wektu uga.
JGo - Olahraga Detak Jantung Pedometer Panggilan Gigi Biru GPS Smartwatch Kanthi Barometer Altimeter Kompas M4
Panggunaan teknologi sing canggih banget nyumbang kanggo manufaktur produk sing aman lan efisien. Ing saiki, Olahraga Heart Rate Pedometer Blue tooth call GPS Smartwatch With Barometer Altimeter Compass bisa dideleng akeh ing ruang lingkup aplikasi Smart Watches.
JGo - Kasus Pelindung Rugged Diamond Mewah kanggo Apple Watch 45MM 44MM 40MM Kanggo Apple Watch
JGo bisa ngirim Kasus Pelindung Rugged Diamond Mewah kanggo Apple Watch 45MM 44MM 40MM kualitas paling apik kanthi rega murah. Kita mesthi njamin para panuku entuk apa sing dibutuhake.
JGo - Relojes Inteligentes Outdoor Android Waterproof Ip68 Sport GPS Circular Smart Watch M4
Amarga fasilitas negara-saka-saka-gambar lan teknologi majeng, punika kinerja unggul.Materi finst nyumbang kanggo kualitas pinunjul saka prodhuk iki.
JGo - Grosir Babak Android Layar Tutul Waterproof BT Outdoor Olahraga Smart Watch GPS M5
Sawise Grosir Round Android Layar Tutul Waterproof BT Outdoor Olahraga Smart Watch GPS diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Kajaba iku, dirancang adhedhasar kabutuhan pelanggan.
JGo - Jam Tangan Pintar Gps Anyar sing Diluncurake Tahan Air Dibangun ing Kompas Gps Pria Multi Gerakan Olahraga Jam Tangan Pintar Gps M5
Sawise New Launching Gps Smart Watch Waterproof Build-in Gps Compass Men Multi Motion Sport Smart Watch Gps diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Kajaba iku, mesthine ngebaki kabeh jinis pelanggan ing pasar.
JGo - IP67 tahan banyu dhuwur detak jantung detak jantung deteksi sos tandha GPS 4g jam tangan pinter lansia F28S
Produk Smart Watches digawe saka macem-macem bahan mentah sing stabil kanthi kimia lan fisik sing apik. Minangka jenis unik lan penting IP67 anti banyu dhuwur detak jantung tiba deteksi sos tandha GPS 4g tuwa pinter watch, wis macem-macem nggunakake ing akeh kothak.
JGo - GPS reloj inteligente gps heart rate monitor relogio masculino smartwatch gps alimetro M6
Ngadopsi bahan baku standar, GPS reloj intelligente gps monitor detak jantung relogio masculino smartwatch gps alimetro nduweni kinerja kaya sing dikarepake. Diproses dening teknologi sing diimpor, 智能手表,蓝牙耳机,无线充电器,汽摩配 dijamin kualitas 100% lan stabilitas banget. Wis dadi akeh kaluwihan. Pelanggan bakal entuk manfaat akeh saka iku.
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan