Kabar

2019 fase pertama Pameran Kanton China kaping 126
Disponsori dening Kamentrian Perdagangan Republik Rakyat China lan Pamrentahan Rakyat Provinsi Guangdong, lan diselenggarakake dening Pusat Perdagangan Luar Negeri China, Pameran Impor lan Ekspor China (Canton Fair) dianakake ing China wiwit 15 nganti 19 April. , 2019. Balai Pameran Pameran Komoditas Ekspor (Canton Fair Exhibition Hall). Ekspo kasebut narik kawigaten 8241 peserta pameran saka 35 negara lan wilayah, nggawe rekor anyar.Pameran taun iki narik udakara 48.500 pembeli saka 139 negara lan wilayah, kanthi pembeli utama saka China, Taiwan, Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan, Australia, Inggris, India, Jerman lan Thailand. Kanggo nggawe luwih akeh kesempatan bisnis, konferensi kasebut ngatur 100 klompok pembeli saka 75 negara lan wilayah. Gunggunge 9.575 wakil tuku teka ing pameran lan tuku.1. Wektu: 15-19 April 20192. Lokasi: Kompleks Pameran Impor lan Ekspor China (Kompleks Pameran Kanton)Perusahaan kita bakal melu ing pameran saben taun, lan kita bakal nggawa seri spring kita kanggo nuduhake kanggo kita pelanggan.Ana jam tangan pinter Bluetooth, jam tangan pinter gps, jam tangan pinter telpon, jam tangan pinter bocah lan liya-liyane.Kita uga ketemu akeh kanca internasional ing pameran iki, kalebu supermarket gedhe, perusahaan gedhe, pengecer cilik, lan sawetara pengecer B2C cilik.Aku njupuk kesempatan iki kanggo ketemu wong. lucu banget. Kita pitados bilih ing kerjasama mangsa, kita perusahaan bakal nyedhiyani saben customer karo layanan apik lan sijine kualitas produk pisanan, supaya minangka kanggo entuk kahanan win-win.

2021/04/11

Kirimake priksaan sampeyan