Kasus

Cetak logo pelanggan ing produk lan kemasan
Iki minangka kasus pelanggan Prancis: Dheweke njaluk supaya kita nyithak logo ing jam tangan lan kothak kemasan, banjur pelanggan ngirim file logo asli menyang insinyur kita, sing nyithak logo kasebut ing jam tangan lan kothak kemasan lan nggawe conto , Kirimi gambar lan video saka conto sing diprodhuksi menyang customer kanggo konfirmasi, lan banjur miwiti produksi massal sawise customer wareg.Saka logo khusus kanggo kiriman, kita komunikasi ing Internet. Saiki pelanggan Prancis iki tuku 700.000 dolar AS saka kita saben taun. Jeneng produk sing dituku yaiku H02, H03, Q18, E12, E13, E15.
Adegan ngasilake jam tangan cerdas Waterproof kanthi fungsi detak jantung, oksigen getih lan tekanan getih
Iki kabeh proses produksi jam tangan pinter kanggo mitra Spanyol: Ing taun 2019, mitra iki tuku 20 jam tangan kanggo adol. Wiwit jam tangan pinter kita entuk reputasi sing luwih apik saka para panuku, bisnis mitra saya saya tambah apik. Saiki dheweke bakal tuku 30000 jam tangan pinter saka kita saben wulan, lan kita uga menehi hak agensi eksklusif saka sawetara model ing basa Spanyol, supaya bisa entuk kerjasama sing luwih dawa lan stabil.

Kirimake priksaan sampeyan